6 gesturi prin care-ţi spune “Te Iubesc”!

6 gesturi prin care-ţi spune “Te Iubesc”!

Esti trista ca nu prea auzi din gura partenerului tau Te iubesc!? Nu uita ca nu toata dragostea se bazeaza pe vorbe. Exista zeci si chiar sute de gesturi prin care partenerul isi poate arata afectiunea, scrie ele.ro.

Iata doar cateva dintre ele:

Asculta cu atentie

De regula spunem ce dorim, daca nu direct, atunci prin mici indicii aruncate din cand in cand partenerului, cand noi credem ca el nu este de fapt atent. Daca te trezesti intr-o zi ca ai primit un buchet mare de flori, ca ai fost rapita intr-un weekend in doi, ca a pregatit o cada cu spuma si lumanari sau ca ai parte de cel mai senzual masaj de la partenerul tau, sigur acesta a practicat ascultarea activa.

Pune confortul tau pe primul loc

Probabil ca nici nu vei observa sau iti vei da seama discret, dar un barbat care depune efort sa aiba grija de tine este super indragostit de tine. Daca iti cumpara vinul preferat, desi nu-i place si lui, daca nu te lasa sa cari nimic, daca te lasa sa stai pe partea confortbabila a canapelei, sigur iti spune un alt fel de Te iubesc!.

Te ajuta la treburile casnice

Daca partenerul are un job solicitant si totusi isi face timp sa mai bage niste rufe la spalat, sa gateasca ceva delicios o data pe saptamana, iese si cu copilul in parc, toate acestea, fara sa fie rugat, atunci trebuie sa stii ca este o cale de-a lui de a-si arata dragostea.

Vrea sa aveti mai multe experiente impreuna

Poate ca partenerul tau nu este in mod normal genul care sa-si arate sentimentele, dar daca vrea tot timpul sa calatoreasca cu tine, sa te scoata la spectacole sau sa organizeze seri inedite, acestea sunt felurile lui de a-si arata afectiunea. Barbatii care creeaza pentru partenerele lor experiente ca acestea, isi spun partenerelor un dulceag Te iubesc!

Te ajuta cand iti este greu

Nu degeaba se zice la bine si la greu, atunci cand un barbat chiar vrea sa fie cu tine si iti sta alaturi cand iti este rau, inseamna ca te iubeste si este dispus sa faca multe pentru tine. De exemplu in primele luni de viata ale copilului, daca sotul se trezeste noaptea atunci cand plange copilul si chiar iti face si tura ta, atunci clar este un semn de iubire.

Iti arata ca se gandeste la tine chiar si atunci cand nu e langa tine

Acest lucru poate fi aratat prin multe gesturi. De exemplu, daca el iti trimite link-uri cu povesti care nu-l intereseaza, dar stie tu esti incantata sau daca iti trimite in toiul zilei poze cu lucruri dragute pe care le vede, chiar si fara niciun mesaj aferent, atunci nu mai incape niciun dubiu, iti spune ca te iubeste.

Foto: ele.ro

Vizualizări: 355

Comentează