Suporterii echipei Lechia, implicaţi într-un grav accident rutier

Suporterii echipei Lechia, implicaţi într-un grav accident rutier

Accident teribil pe o şosea din Polonia, unde 2 suporteri ai echipei de fotbal Lechia Gdansk şi-au pierdut viaţa, iar alţii 34 au fost răniţi, în această dimineaţă, după ce autocarul care-i transporta a ieşit de pe carosabil în apropeierea localităţii Wloclawek, scrie jurnal.md.

Condiţiile meteorologice în Polonia, de mai multe zile, sunt extrem de nefavorabile pentru traficul rutier, unde arterele sunt acoperite cu polei, iar vântul suflă puternic, fiind şi porţiuni cu căderi masive de zăpadă.

În urmă cu o lună, la Doneţk, înaintea meciului din Liga Campionilor dintre Şahtior şi Borussia, 4 suporteri ai echipei ucrainiene au murit după ce avionul care îi transportau la Donețk s-a prăbușit! Alte 12 persoane au fost rănite în accident. La bord erau 36 de fani. Avionul, de tip Antonov AN-24, aparţinând companiei ucrainene South Airlines, zbura pe ruta Odesa – Doneţk. Piloţii au cerut permisiunea efectuării unei aterizări de urgenţă pe aeroportul “Serghei Prokofiev” din Doneţk. Însă aparatul s-a prăbuşit la aproximativ 700 de metri de pista aeroportului. Avionul s-a răsturnat şi s-a dezmembrat în momentul impactului cu solul, a declarat purtătorul de cuvânt al Agenţiei ucrainene pentru Situaţii de urgenţă, Volodimir Ovsianik.

Foto: realitatea.net

Vizualizări: 119

Comentează