Cassano a devenit tatăl unui băieţel. Copilul va fi botezat Lionel

Cassano a devenit tatăl unui băieţel. Copilul va fi botezat Lionel

Atacantul echipei Internazionale Milano, Antonio Cassano, a devenit tatăl unui băieţel care va purta numele Lionel, în onoarea argentinianului Lionel Messi, scrie mediafax.ro.

Carolina Marcialis, soţia lui Cassano, a postat pe contul de Twitter: “S-a născut Lionel”, acesta fiind al doilea copil al cuplului, după Christopher, născut în aprilie 2011, anunţă Gazzetta dello Sport.

Cassano a precizat, la un post de televiziune, că soţia sa nu dorea ca pe fiul lor să-l cheme Lionel, dar până la urmă a acceptat: “Este a doua mare bucurie a vieţii mele, după naşterea primului fiu. I-am pus numele Lionel, în onoarea celui mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, idolul meu. Sper să joace fotbal ca tatăl lui, pentru că este imposibil să joace ca Messi. I-am spus Carolinei că aş vrea să-l cheme Lionel, ea nu voia, dar în cele din urmă mi-a făcut o surpriză şi a acceptat”.

Şi Inter Milano l-a felicitat pe Cassano pe site-ul oficial: “S-a născut Lionel, al doilea fiu al lui Antonio Cassano. Mama Carolina şi fiul sunt foarte bine. Lui Antonio, Carolinei şi lui Christopher – frăţiorul lui Lionel – felicitări din partea preşedintelui Massimo Moratti, a clubului Inter şi a tuturor fanilor interişti. O îmbrăţişare pentru micuţul Lionel”.

Foto: Mediafax

Vizualizări: 194

Comentează