Nu te lăsa păcălită de aparenţe. Cum îţi poţi da seama dacă e însurat

Nu te lăsa păcălită de aparenţe. Cum îţi poţi da seama dacă e însurat

În sfârşit l-ai cunoscut pe bărbatul visurilor tale, vă înţelegeţi de minune, vă completaţi reciproc, aţi putea purta conversaţii zile şi nopţi întregi, dar deodată el dispare din peisaj, aparent fără niciun motiv – de fapt s-a întors la familia sa. Câteodată, bărbaţii căsătoriţi sunt infideli soţiilor (este valabil şi reciproc), iar tu poţi pica la mijloc fără să vrei, scrie unica.ro. Cum îţi dai seama dacă el este deja însurat sau are o altă relaţie?

În primul rând, nu te implica în relaţii cu bărbaţi despre care ştii că sunt căsătoriţi. Chiar dacă el îţi spune că divorţul aproape este finalizat sau că el şi soţia lui sunt separaţi, nu te grăbi să-l inviţi în viaţa ta până nu ştii sigur cum stau lucrurile cu adevărat, pentru că tot tu poţi ajunge să suferi.

Instinctul

Ce spun instinctele tale când cunoşti prima oară o persoană? Dacă te gândeşti întruna că ascunde ceva, probabil ai dreptate şi nu ar trebui să-ţi ignori intuiţia. Cercetează situaţia cât mai adânc, ca să fii sigură că eşti în cunoştinţă de cauză. Pune-i întrebări, caută pe Internet, orice te poate ajuta.

Semne evidente

Verigheta este cel mai evident semn că nu ar trebui să te implici într-o relaţie cu el, dar probabil că un bărbat care şi-a pus ca obiectiv o mică aventură, îşi va ascunde inelul. Totuşi, dacă l-a purtat mult timp, inelul lasă semne pe piele. În plus, poţi vedea dacă are fotografii cu o altă femeie în portofel sau pe birou.

Când vă vedeţi

Dacă bărbatul cu care te întâlneşti de puţin timp nu are decât o fereastră de câteva ore ca să vă vedeţi şi evită cu înverşunare anumite localuri, probabil are o altă relaţie sau este căsătorit. Un bărbat care este cu adevărat interesat de tine şi vrea mai mult nu o să vrea să se ducă acasă devreme, mai ales la primele întâlniri.

Acasă

Un bărbat căsătorit sau implicat într-o altă relaţie nu o să te invite niciodată la el acasă, ci de fiecare dată va găsi o altă scuză ca să vă întâlniţi la tine.

E secretos

Este sunat, dar preferă să nu răspundă atunci când este cu tine sau dacă răspunde, se îndepărtează cât mai mult, ca tu să nu auzi ce vorbeşte la telefon. În plus, seara, când nu vă întâlniţi nu-l poţi găsi la telefon pentru că este închis.

Nu îi cunoşti anturajul

Nu vrea să îi cunoşti prietenii sau rudele, nu i-ai întâlnit niciodată şi nici nu dă vreun semn că urmează să îi cunoşti în viitorul apropiat. Fie nu consideră că poate avea o relaţie de lungă durată cu tine, fie te ţine ascunsă pentru că are o altă relaţie.

Foto: Thinkstock

Vizualizări: 273

Comentează