Miranda Kerr, fără cusur la Globurile de Aur. Toată lumea a fost cu ochii pe trupul ei perfect

Miranda Kerr, fără cusur la Globurile de Aur. Toată lumea a fost cu ochii pe trupul ei perfect

Modelul australian Miranda Kerr a fost una dintre cele mai seducătoare apariţii de la Globurile de Aur 2013. În vârstă de 29 de ani, ea a strălucit într-o seducătoare rochie de culoare roşu-închis, care i-a venit perfect pe trupul parcă sculptat, scrie click.ro.

Miranda Kerr este unul dintre cele mai apreciate modele din lume. Toată lumea este de acord că arată extraordinar de bine, nu degeaba este “îngeraş” Victoria’s Secret.

A atras toate privirile asupra ei şi la gala Globurilor de Aurd de anul acesta, care a avut loc la Los Angeles. Miranda a venit însoţită de soţul ei, actorul Orlando Bloom, împreună cu care formează o familie din 2010 şi cu care un băieţel, Flynn, care a venit pe lume în 2011.

Australianca a purtat o rochie roşu-închis, cu un decoleteu adânc, dar şi cu o crăpătură foarte mare în partea din faţă, lucru care îi scoatea în evidenţă picioarele perfecte. Ţinuta i-a venit perfect pe silueta impecabilă, lucru care a stârnit admiraţia celor prezenţi. Chiar şi soţul vedetei, care o vede pe Miranda zi de zi, a fost extaziat, neputându-şi lua privirea de la partenera lui, care a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Foto: click.ro

Vizualizări: 596

Comentează