Surprinzător: Ce te face sexy în mintea unui bărbat

Surprinzător: Ce te face sexy în mintea unui bărbat

Un fund sexy în pantalonii potriviţi, faptul că îi poţi fi şi prietenă şi iubită, că îţi place să faceţi sex la fel de mult şi cum lingi o acadea cât să simulezi sexul oral, toate acestea sunt excitante pentru un bărbat, dar sunt destul de evidente. Bărbaţilor le place şi să observe anumite detalii, care îţi construiesc imaginea de femeie sexy în faţa lor, scrie unica.ro.

Tehnologia

Au apus demult vremurile în care bărbatul era salvatorul domniţei care nu ştia să bata un cui în perete sau să-şi reinstaleze Windows-ul. Acum bărbaţii sunt mai degrabă atraşi de femeile care ştiu să lucreze pe computer şi chiar de la care pot învăţa câte ceva. Dacă ştii şi un pic de programare şi site-urile preferate sunt mashable sau techcrunch, e un plus.

Uneltele

Hai să fim serioşi, nu e mare filozofie să ştii să baţi un cui în perete. Să umbli cu altfel de unelte este mai dificil, dar un bărbat doar trebuie să se gândească la tine îmbrăcată în haine (sexy) de constructor, lucrând de zor cu şurubelniţa, cheia franceză sau cu patentul.

Cât de bine conduci?

Cei mai mulţi bărbaţi trăiesc cu impresia că femeile nu ştiu să conducă. Probabil la fel gândeşte şi cel de lângă tine, aşadar cu atât mai surprins va fi – dar şi incitat – dacă va vedea că ştii să conduci bine. Şi nu doar să conduci regulamentar, ci să fii atentă în jur, incisivă şi curajoasă. Îi arăţi astfel că eşti şi competentă şi responsabilă.

Yoga

Chiar dacă un bărbat nu ar face yoga – pentru că el consideră această activitate prea feminină sau nu i se pare o activitate fizică adevărată – o femeie care practică yoga i se pare foarte sexy, pentru că se poate îndoi mai mult decât o femeie normală. Trebuie doar să-i spui că faci yoga în mod regulat şi gândurile îi vor zbura la toate poziţiile în care puteţi face sex.

Bancuri murdare

Bărbaţii ştiu să aprecieze femeile care pot vorbi murdar. Nu pe cele care fac asta în mod constant, ci pe cele care găsesc momentul potrivit. Un banc pervers la momentul potrivit îl va incita, îl va excita şi îl va face să îţi aprecieze simţul umorului.

Foto: unica.ro

Vizualizări: 708

Comentează