Sarah Jessica Parker, o mămică model! FOTO

Sarah Jessica Parker, o mămică model! FOTO

Actriţa, cunoscută telespectatorilor  graţie serialului de mare succes “Totul despre sex”, profită de puţinul timp liber pe care îl are pentru a se dedica exclusiv gemenelor sale, Marion şi Tabitha, scrie click.ro.

Chiar dacă are o agendă supraîncărcată, vedeta Sarah Jessica Parker nu vrea să rateze niciun moment din viaţa fetiţelor ei gemene. Este o mămică model, după cum demonstrează şi imaginile surprinse recent la New York. Actriţa din “Totul despre sex” s-a trezit de dimineaţă ca să-şi ducă personal micuţele la grădiniţă.

Cu o fetiţă în cărucior, iar cu cealaltă aşezată pe partea din spate a acestuia, actriţa a împins cu putere de mijlocul de transport al gemenelor, grăbind pasul spre grădiniţă. Chiar dacă lumea s-a oprit în loc să se uite la divă, Sarah şi-a văzut liniştită de rolul ei de mămică responsabilă.

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 47 de ani, este căsătorită, din 1997, cu starul Matthew Broderick. Gemene lor au fost născute în iunie 2009, dintr-o mamă-surogat. Cuplul mai are un fiu, James, care a venit pe lume în 2002.

Foto: TNYF/WENN.com / imnotobsessed.com

Vizualizări: 450

Comentează