11 lucruri pe care nu le poţi schimba la un bărbat

11 lucruri pe care nu le poţi schimba la un bărbat

Barbatii! Firi atat de complicate si greu de inteles uneori, din cauza comportamentului lor schimbator. Este atat de greu sa reusim sa ii intelegem , dar sa mai si schimbam cate ceva la ei!

Potrivit unica.ro, iata ce nu vei putea schimba la partenerul tau:

Nu va vorbi despre sentimentele lui

Noi, femeile, suntem, prin definitie, romantice! Barbatii sunt pragmatici! Ei considera ca o comunicare eficienta este destul de importanta intr-o relatie, dar asta nu ii va convinge sa isi etaleze sentimentele.

Nu va raspunde niciodata la toate SMS-urile pe care i le trimiti

In timp ce noi trimitem zeci de SMS-uri, ei nu vor arata nici un interes in a-si pierde timpul cu trimisul mesajelor. Barbatii vad telefonul ca pe o unealta cu ajutorul careia pot comunica mesaje scurte si importante.

Sportul va fi întotdeauna important

Un meci de fotbal la televizor este pentru un barbat un moment sacru. Chiar daca te enerveaza, nu va renunta la acest obicei. Daca planifici o seara romantica, , ai grija ca in aceea seara sa nu fie vreun meci, pentru ca raspunsul va fi intotdeauna unul negativ.

Se va uita intotdeauna pe strada la alte femei

Sa fim sincere, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place! Daca se uita, nu inseamna ca te inseala. In sinea noastra, toate speram ca partenerul nostru nu face acest lucru, nu-i asa?

Va minti intodeauna, dar va minti frumos

Barbatii nu au intotdeauna chef sa comunice. Asa ca inventeaza minciuni mici ca partenera lor sa ii lase în pace. Iar, in unele situatii sunt “obligati” sa apeleze la minciuni nevinovate ca sa evite disputele.

Mamele chiar cantaresc… greu!

Si studiile spun ca mamele au un rol important in viata barbatilor. Dupa ce au intervievat 3.700 de barbati, cercetatorii de la Universitatea din Iowa, SUA, au stabilit ca mama este modelul de viata dupa care se ghideaza fiul in alegerea sotiei.

Va fi mereu dezordonat

Un barbat nu va pune niciodata lucrurile la locul lor si de fiecare data cand face curatenie, trebuie sa faci si tu dupa el. Nu incerca sa il schimbi, accepta-l cu defectele sale!

Nu va evita o lupta

Femeile evita de obicei certurile in public, insa barbatii si orgoliul lor se vor implica intotdeauna in cele mai complicate situatii.

Orgoliul masculin

N-or sa recunoasca cand gresesc nici in ruptul capului, pentru ca nu degeaba sunt reprezentantii sexului tare! Incearca sa nu te enervezi de fiecare data cand te lovesti de un “nu” si lauda-l cand face un lucru bun.

Nu-si va schimba look-ul

Stilul vestimentar al unui barbat este un lucru discutabil: fie este indragostit de modul sau de a se imbraca si nu va schimba asta pentru nimic in lume, fie poti sa ii propui, subtil, ca ar fi momentul sa isi schimbe garderoba, poate va primi aceasta sugestie cu bratele deschise.

Iesirile la bere

Chiar si dupa casatorie nu va renunta la iesirile in oras cu prietenii! Barbatii au nevoie sa evadeze din cand in cand. Iar pentru simplul fapt ca nu te ia cu el atunci cand se intalneste cu baietii, nu inseamna ca nu te iubeste sau ca iti este infidel!

Foto: realitatea.net

Vizualizări: 576

Comentează