Heidi Klum: ”Nu a fost așa rău după divorț” Ce spune despre o nouă căsătorie

Heidi Klum: ”Nu a fost așa rău după divorț” Ce spune despre o nouă căsătorie

Divorţul dintre Heidi Klum şi Seal a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente în anul 2012. Modelul a acceptat să vorbească despre despărțirea de Seal, potrivit libertatea.ro.

Heidi Klum susține că divorțul nu a fost cel mai tragic lucru care i se putea întâmpla, reușind să treacă peste destul de repede.

“Oamenii mă compătimesc pentru cât de greu consideră ei că mi-a fost să trec prin acest divorţ. Este evident că nu mi-am dorit ca familia mea să ajungă la acest lucru, însă toată lumea este bine şi sănătoasă şi ne continuăm vieţile. Dacă unul dintre noi s-ar îmbolnăvi, Doamne fereşte, aceea ar fi o problemă adevărată. Desigur că nu mi-am dorit să se ajungă la divorţ, aşa cum nimeni nu şi-a dorit acest lucru, dar chiar dacă am ajuns aici, nu este cu adevărat o problemă,” a comentat modelul.
Heidi Klum, 39 de ani, a fost căsătorită timp de peste 6 ani cu Seal, iar la un moment dat erau atât de îndrăgostiţi încât îşi reînnoiau jurămintele de soţ şi soţie în fiecare an, în ziua în care aniversau nunta. Cei doi şi-au anunţat despărţirea în luna ianuarie 2012. În luna septembrie Heidi Klum a recunoscut faptul că este îndrăgostită de Martin Kirsten, care este garda sa de corp de mai bine de 4 ani, dar a precizat că nu doreşte să se căsătorească cu acesta şi cu nimeni altcineva.
“Nu cred că am să mă mai căsătoresc vreodată”, a declarat modelul care a mai fost căsătorită cu stilistul Ric Pipino în perioada 1997 – 2002, înainte de Seal.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 316

Comentează