Lidia Bejenaru are probleme de sănătate. AFLĂ cu ce vedete a mers la tratament!

Lidia Bejenaru are probleme de sănătate. AFLĂ cu ce vedete a mers la tratament!

Pe Lidia Bejenaru-Botgros, Irina Loghin şi Maria Ciobanu le leagă nu doar scena, ci şi o prietenie de peste două decenii. Pentru a se mai întrema, dar şi pentru a avea timp să pună ţara la cale pe îndelete, artistele au mers împreună într-o stațiune balneoclimaterică din România.

Lidia Bejenaru-Botgros, care suferă de tulburări în circulația sangvină periferică la un picior, a mers pentru 11 zile la un sanatoriu din România. Într-un interviu pentru APROPO, îndrăgita interpretă ne-a mărturisit că a fost să se consulte cu medicii vienezi după ce colegii lor din R.Molova i-au spus că ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală. După un şir de investigaţii la o clinică din capitala Austriei, specialiştii de acolo i-au spus că verdictul colegilor lor de la Chișinău este greșit.

Vrea să-l ia la sanatoriu şi pe Nicolae Botgros

„Au râs când au văzut rezultatul investigaţiilor efectuate la noi. Mi-au zis că nu e nevoie de intervenţie chirurgicală, e suficient să merg la un sanatoriu pentru un tratament. I-am spus Irinei Loghin despre problemele mele de sănătate, iar la îndemnul ei şi al Mariei Ciobanu, am mers tustrele într-o stațiune balneoclimaterică unde se tratează ele de vreo 10 ani. Am urmat cu stricteţe indicaţiile medicilor de acolo, de aceea simt că tratamentul a avut efect. Acum va trebui să-l repet de mai multe ori pe an. Am vorbit cu prietenele mele şi am decis ca în aprilie să mergem din nou, atunci poate va merge şi Nicolae, căci el munceşte mult şi îi va prinde bine o pauză”, ne-a declarat artista.

„Sunt mereu cu zâmbetul pe buze”

Lidia Bejenaru-Botgros este conştientă că pentru o persoană publică imaginea contează foarte mult, de aceea spune că are grijă de felul cum arată şi se străduie să ducă un mod de viaţă cât mai sănătos. „Îmi place să am grijă de mine, mai ales că am o vârstă, cum nu dai. Iar atunci când ies în faţa publicului, chiar dacă nu mă simt prea bine, sunt mereu cu zâmbetul pe buze”.
După ce s-a întors acasă, interpreta a revenit la regimul de muncă alert şi asta deoarece are numeroase spectacole alături de „Lăutarii” atât în ţară, cât şi în România. De asemenea, Lidia Bejenaru-Botgros vrea să înregistreze noi melodii de muzică populară pentru publicul său.

21 decembrie o sperie

Întrebată unde vor sărbători Crăciunul şi Revelionul, cântăreaţa ne-a răspuns, glumind: „Pe asta o vom şti cu siguranţă după 21 decembrie”. Deşi nu crede în zvonurile despre presupusul „sfârşit al lumii”, artista ne-a mărturisit că are unele temeri legate de această zi. Soţia maestrului Botgros vrea să creadă că la sfârşit de decembrie nu se va întâmpla nimic neobişnuit şi că vom ajunge sănătoşi cu bine de sărbători.
„Dacă timpul va fi favorabil, vom petrece Crăciunul în România, alături de prietenii noştri. Iar dacă va ninge din belşug, vom sărbători acasă, alături de copii şi nepoţel”, spune interpreta, precizând că dacă rămâne acasă, pentru masa de sărbătoare va găti sarmale, răcituri, găină la rolă şi alte bucate tradiționale.
Familia Botgros îl sărbătorește de două ori pe Sfântul Nicolae, atât pe stil nou, cât şi pe stil vechi. Lidia Bejenaru-Botgros ne-a spus că în acest an nu-i va dărui niciun cadou soţului său şi asta deoarece „el are de toate”. „Cel mai importantă este sănătatea, pe care i-o doresc din toată inima”, conchide interpreta de muzică populară.
Lena Negru

Vizualizări: 2911

One Comment

  • Petrica Teodoroiu
    19 decembrie 2012 | Permalink |

    Le dorim Multa Sanatate si numai bine si sa se bucure
    de viitoarea noastra Re-Unire cu tara-mama România !

Comentează