Trend alert: Nuanţe de roşu

Trend alert: Nuanţe de roşu

Trendurile nu tin cont de vremea de afara – sfideaza frigul si albul zapezii cu o nuanta intensa de rosu sau transforma-te intr-o veritabila regina a iernii, folosindu-te de un ruj burgundy, must-haveul sezonului in curs, scrie unica.ro.

Iar daca ai nevoie de un plus de inspiratie, vedetele sunt intotdeauna o sursa excelenta in acest sens…

Emma Stone, Rihanna si Taylor Swift au ales nuante intense de rosu, toate avand ochii de culoare deschisa, verzi sau albastrui.

Rosul aprins evidentiaza trasaturile fetei si accentueaza forma buzelor, indiferent daca acestea sunt mai pline sau mai subtiri. Atentie insa, daca folosesti o astfel de nuanta pe buze, machiajul ochilor trebuie sa fie unul simplu.

La polul opus, Amanda Seyfried, Alicia Keys si Rita Ora au optat pentru o nuanta mult mai inchisa, rosul burgundy, care poate transforma orice look, printr-o singura aplicare.

Daca ai nevoie de o schimbare, vrei sa impresionezi sau pur si simplu iti doresti sa fii in centrul atentiei, merita sa incerci macar o data o astfel de nuanta. Avantajul este ca poate fi purtata atat de femeile cu tenul mai inchis, cat si de cele care au tenul ca de portelan. Efectul va fi acelasi… wow!

Foto: Northfoto

Vizualizări: 373

Comentează