Aliona Triboi, însărcinată în luna a patra!

Aliona Triboi, însărcinată în luna a patra!

La nici jumătate de an de când au jucat nunta, Aliona Triboi şi soţul său Ghenadie au aflat că vor deveni părinţi. Vestea i-a luat pe nepregătite pe tineri, pentru că ei planificau un copil cel mai devreme peste un an.

„La trei săptămâni după ce am făcut nunta, simţeam dureri în spate şi am mers la medic, care m-a trimis la ecografie. Acolo am şi aflat surprinzătoarea noutate”, a declarat artista pentru emisiunea „Paparazzi”, de la Jurnal TV.
Viitorul tată a aflat vestea fără mari scenarii. Aliona l-a prins pe scena teatrului, în repetiţii. O singură privire a fost suficientă ca Ghenadie să înțeleagă că deja nu mai sunt doar ei doi. „Nici nu a fost cazul să-mi mai spună, că am înţeles totul din ochii ei.”
Sarcina decurge fără probleme sau pofte ieșite din comun, deşi Ghenadie şi-ar dori să simtă cum e să îndeplineşti capriciile unei însărcinate. Acesta o sună mai mereu pentru a o întreba dacă are poftă de ceva anume, însă se pare că interpreta nu se numără printre pofticioase.
La cele patru luni de sarcină, Aliona se plânge că nu-i mai vin costumele de scenă şi trebuie să-şi reînnoiască garderoba. Mai ales că are de gând să cânte până va naşte. Soţul ei are grijă de ea ca de ochii din cap, îşi asumă chiar şi treburile casnice, doar ca scumpa lui să nu facă vreun efort în plus.
Urmaşul familiei Gâlcă-Triboi este aşteptat în luna aprilie, iar Ghenadie s-a decis să-i fie alături şi în timpul naşterii.
Amintim că artiştii şi-au unit destinele în vara anului curent, purtând la cununie straie naţionale.

D.P.

Foto: Facebook

Vizualizări: 1443

Comentează