Natalia Gordienko vrea să-i dea în judecată pe „IDIOŢI”

Natalia Gordienko vrea să-i dea în judecată pe „IDIOŢI”

Deși muncește din zori şi până-n seara la concertul său jubiliar, Natalia Gordienko nu poate trece cu vederea informaţia care a apărut acum câteva zile în presa din Rusia. Cea mai râvnită blondă din R. Moldova intenţionează să-i dea în judecată pe jurnaliștii care au publicat o ședință foto incendiară cu Natalia Gordienko din Ucraina, dar pentru ca articolul să aibă un impact mai mare, au scris că în fotografii este artista noastră.

„Nu pot spune că s-a dezgolit frumos – mie nu mi-a plăcut deloc. Acum nu am timp, dar îi voi da în judecată neapărat. Urăsc oamenii neprofesionişti şi incompetenţi… idioţi”, este părerea interpretei noastre. Pe 19 decembrie, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”, Natalia Gordienko va susţine un concert jubiliar de zile mari. Artista va cânta piese în română, rusă, engleză şi franceză, fiind acompaniată de „Lăutarii” lui Nicolae Botgros, Alex Calancea Band, Orchestra Simfonică a Academiei de Muzică Teatru şi Arte Plastice, având alături Show Baletul „Just Friends”.
Pe toată durata spectacolului, artista va schimba şase ţinute.
L.N.

Vizualizări: 3585

2 Comentarii

  • roni
    7 decembrie 2012 | Permalink |

    citi amatori are in palmares de o numiti cea mai rivnita blonda?
    e o domnisoara ca toate domnisoarele

  • Nume
    7 decembrie 2012 | Permalink |

    nu inteleg de ce i se spune “cea mai rivnita blonda” daca nu-i chiar asa. Hai sa fim seriosi, e “haroshenkaia” dar nu extrem de super puper frumoasa ca sa fie cea mai ravnita.

Comentează