O basarabeancă, CEA MAI FRUMOASĂ fată din LUME! FOTO

O basarabeancă, CEA MAI FRUMOASĂ fată din LUME! FOTO

Irina Boeva are 22 de ani şi este originară din or.Comrat. Tânăra a reprezentat R. Moldova la concursul „Miss Freedom of the World 2012”, desfăşurat în Serbia. La 28 noiembrie, basarabeanca a fost desemnată câştigătoare, clasându-se pe primul loc. Irina a concurat cu 30 de tinere din întreaga lume.

Încă din copilărie Irina a luat ore de dans şi mergea la spectacole împreună cu mama sa, care este actriţă de profesie. Nu rata nici evenimentele şi concursurile care aveau loc în şcoală, ea fiind mereu o fire activă şi competitivă. „Are carismă, calităţi artistice, graţie şi un mod aparte de a se pune în valoare. Când a venit la agenţia noastră de modele, am remarcat-o din prima”, ne-a declarat directoarea agenţiei de modele „Rener-group Agency”.

Titlul de vicemiss, un pas spre marea victorie


Irina are în palmaresul său mai multe titluri obţinute în cadrul concursurilor de frumuseţe la care a participat. Ea consideră că fiecare concurs reprezintă o modalitate de a se afirma şi de a-şi demonstra potenţialul. Primul său concurs de frumuseţe a avut loc în anul 2006. „Am avut parte de multe emoţii pozitive şi eram fericită că mi se oferise şansa de a participa”, declara atunci tânăra pentru presa locală.
Recent, Irina a luat coroana de Vice-Miss la concursul naţional de frumuseţe „Miss Fotomodel Moldova 2012”. „Acest concurs a fost o nouă treaptă în viaţa mea. Înainte de acesta am avut o săptămână foarte încărcată, pentru că un astfel de concurs cere multă implicare şi timp. Am fost 18 participante. Ne-am împrietenit şi am format o echipă. Ne-am susţinut una pe alta, chiar dacă eram concurente”, susţine tânăra.

A concurat cu frumuseţi din 30 de ţări


Şi pentru că a fost desemnată Vice-Miss în cadrul concursului „Miss Fotomodel Moldova 2012”, Irina a fost invitată să participe la concursul „Miss Freedom of the World 2012”, care s-a petrecut în Serbia, în perioada 13-27 noiembrie, de unde s-a întors cu coroana de Miss.
„Nu vă pot spune exact cu ce se va ocupa Irina în următorul an, însă ştiu că organizatorii concursului îi vor oferi un premiu bănesc. Irina încă se mai află în Serbia pentru că a participa la mai multe emisiuni televizate. Va avea şi o întâlnire oficială cu premierul Serbiei, dar şi câteva prezentări de modă. Ţin să menţionez că este prima victorie majoră a R.Moldova în istoria concursurilor de frumuseţe”, ne-a declarat directoarea agenţiei de modele.
Irina le-a mulţumit tuturor celor care au susţinut-o, în special părinţilor şi oamenilor apropiaţi. „Ei au fost mereu aproape atunci când am avut nevoie. Numai cu ajutorul lor am reuşit să trec la alt nivel, mai înalt, în cariera mea de model”, spune ea.*


Doina POPOV
Foto: APROPO Magazin

Vizualizări: 5586

2 Comentarii

  • Nume
    4 decembrie 2012 | Permalink |

    de astea avem cate vrei si acasa si dupa hotare,,, mai dati si de acelea, care mai sunt SI DESTEPTE, CARE AU LUAT LOCURI LA CONCURSURI , CE TIN DE STIINTA, EDUCATIE, MEDICINA…ca tatile si picioarele pin in git sunt pina la uN timp!!!! nu asta ar trebui sa promovati, caci gratie la asa exemple pina si fetitele de gradinite umbla cu unghiile vopsite iar la matineuri parintii le imbraca de parca le-ar trimite pe albisoara, sa nu mia zic cum suna , cand o piciulica de 5 ani canta de-i iese sufletul ‘…liubliu tebeaaaaaaaaaa”, de parc sau terminat cantecele pentru copii, iar dansurile, dansurile chiar sunt ‘din buric”, uitati-va ce se face prin scoli, cum, naiba s nu fie violate, cand vin cu fundurile goale, ca si un mort s-ar scula alaturi de ele…lasati exemplu presei rusesti si romanesti…dati ceva de calitate, caci asistam la un spectacol URAT DE TOT ATAT IN CHISINAU, CAT SI IN INTREAGA TARISOARA!!!

  • oleg
    4 decembrie 2012 | Permalink |

    sa mi se ierte interventia dar..cu siguranta nu e ceam mai frumoasa nici din satul meu natal..

Comentează