UITE ce cadouri i-a dăruit Ion Paladi soţiei de ziua ei!

UITE ce cadouri i-a dăruit Ion Paladi soţiei de ziua ei!

Astăzi, soţia interpretului Ion Paladi, îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Cântăreţul i-a dăruit soţiei un buchet de flori, un telefon mobil şi un set de bijuterii.

„Astăzi vom sărbători ziua de naştere a soţiei mele pe care o iubesc enorm, iar mâine, lansarea celui mai nou videoclip din cariera mea de artist. Pe Veronica am surprins-o plăcut de dimineaţă. I-am dăruit un buchet frumos de flori, un telefon mobil şi un set de bijuterii frumoase pe care ea şi-l dorea de ceva vreme”, ne-a declarat Ion Paladi.


În cel mai nou videoclip al interpretului, s-a filmat şi Veronica, care s-a adeverit a fi o actriță foarte bună. „Clipul e interesant şi sensibil, multă lume o să plângă când o să-l privească”, conchide cântăreţul.
Ion Paladi lansează noul său videoclip, intitulat „Dorul Basarabiei”, bazat pe o istorie de dragoste trăită de doi tineri de pe ambele maluri ale râului Prut. Povestea de dragoste dintre cei doi începe în copilărie, mai exact în anii 30, atunci când Basarabia făcea parte din România. Copiii cresc şi se întâlnesc mereu pe același pod. Însă în 1940 pe acest pod a fost instalat un post de frontieră, odată cu alipirea Basarabiei la Uniunea Sovietică. Povestea de dragoste cântată de Ion Paladi urmează istoria dramatică a acestui pământ, inclusiv deportările. Tinerii reuşesc, totuşi, să se revadă după o lungă despărțire, de aproximativ 20 de ani.


Filmările videoclipului au durat o săptămână, pe malul râului Prut şi la Podul de Florin din Ungheni. Scena deportării a fost filmată la Gara Feroviară din Chişinău, unde există şi o placă comemorativă pentru victimele deportărilor, iar la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice a fost filmată scena cu elevii.
Videoclipul „Dorul Basarabiei” va fi lansat mâine, 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.
L.N.

Vizualizări: 2511

2 Comentarii

  • natalia
    30 noiembrie 2012 | Permalink |

    Bravo lor!!!!

  • Gina
    30 noiembrie 2012 | Permalink |

    Ideea clipului e geniala!

Comentează