Nicu Timofti: „Cine vede în mine fiu de președinte va interpreta și bârfi ca atare”

Nicu Timofti: „Cine vede în mine fiu de președinte va interpreta și bârfi ca atare”

Nicu Timofti a mărturisit într-un interviu că şi-a făcut carieră în televiziune de unul singur, fără a apela la ajutorul părinţilor, care de altfel sunt şi cei mai buni critici ai săi. Fiul mijlociu al preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, nu vrea să intre în politică căci spune el, „de ce să părăsească un domeniu în care se pricepe destul de bine pentru altul care nu-l cunoaşte?”.

„Cândva mă tenta gândul să fac avocatură, dar am renunţat. Poate aş încerca o misiune diplomatică, în 10-20 de ani”, a declarat prezentatorul tv într-un interviu pentru allfun.md.
Ca orice bărbat, Nicu Timofti intenţionează să-şi creeze o familie. Deşi nu este implicat într-o relaţie, feciorul mijlociu al preşedintelui a cunoscut o domnişoară despre care spune că „este singura persoană care i-a trezit emoţii în ultimii doi ani”.
Întrebat dacă a fost tentat să renunțe la cariera sa de jurnalist din cauza presiunilor din jur, acesta a răspuns că va face acest pas doar dacă vor exista argumente forte din partea celor care-l vor constrânge. „Chiar dacă sunt anumite tangențe între numirea tatălui în funcția de președinte și postul pe care îl ocup, nu sunt tentat să fac schimbări în acest sens. Însă trebuie delimitate, cred, aceste două domenii: politica și mass-media. Nu am venit aici ca fecior de președinte și nu am motive, decât din afară dacă vor exista, să părăsesc televiziunea. Deja fac abstracţie de toate comentariile. Chiar și la un an de când am plecat de la postul de televiziune la care am lucrat, vorbeau despre cum că pe timpul Alianței pentru Integrare Europeană am lucrat la postul pe care-l deține cineva. Cine vede în mine un profesionist, mă va lua ca atare. Cine vede în mine fiu de președinte va interpreta și bârfi ca atare”, spune Nicu Timofti.
Weekend-urile, familia Timofti şi le petrecere în familie, făcând plimbări în aer liber. Preşedintele Timofti şi fiul său mijlociu sunt microbiști înflăcărați. Vedeta tv îşi ţine la curent tatăl cu toate evenimentele legate de echipele lor preferate pentru a privi meciurile împreună.
Nicu a vorbit şi despre cel mai nou membru din familia preşedintelui Nicolae Timofti, Smărăndiţa. „Este prima nepoţică, suntem foarte fericiţi. Fratele a și pregătit un arbore genealogic pentru Smărăndița, să ne cunoască și să crească cu noi. Nu am văzut-o decât pe internet, fiind foarte mică deocamdată pentru călătorii. Mama este o bunică mândră și cu cea mai mare plăcere poartă titlul de bunică. Tata este și el un bunic împlinit. Nouă, unchilor, nu ne rămâne decât să le urmăm exemplul”, conchide Nicu Timofti.
L.N.
Foto: allfun.md

Vizualizări: 2518

2 Comentarii

  • Veta
    29 noiembrie 2012 | Permalink |

    Asa si nu am mai inteles la ce TV lucreaza acest om,
    viitor diplomat al unei facaturi staliniste de RM.
    Caci stramosii nostri ne-au unit cu România in 1918,
    iar noi,m de prosti ce suntem, mai continuam ocupatia ruseasca din 1940.

  • Tinca
    29 noiembrie 2012 | Permalink |

    1.
    Baitelul asta Nicu a declarat ca a avut niste circumstante calde de discutie
    cu Kiril Lucinski, un mare mafiot rusofon.
    2.
    Nicu mai declara ca nu-l intereseaza politica, dar spera ca peste vreo 10-20 de ani
    sa mearga intr-o misiune diplomatica.
    Stie el oare ca mai intâi trebuie sa devina diplomat la Ministerul de Externe, apoi, peste ani si ani, poate va merge undeva. Sau spera sa fie propulsat expres ca si alt fiu de bani gata- Viorel Mosanu, fiul lui Al. Mosanu, trimis urgent la Ambasada RM la Paris prin 1993, iar actualmente in 2012 il gasim Consilier la Ambasada României la Kiev.

    Astia sa ne infaptuiasca Re-Unirea cu România ?
    ————————————————————————————-
    Cititi interviul integral aici:
    http://www.allfun.md/index.php?page=projects&id=1321515782&sid=1321515782&pid=35486

Comentează