Geta Burlacu: „Sufletul meu a obosit”

Geta Burlacu: „Sufletul meu a obosit”

Interpreta Geta Burlacu lucrează intens la noul său album, care va conţine piese de Crăciun şi colinde, pe care intenţionează să-l lanseze în ajunul sărbătorilor de iarnă. Pentru a obţine rezultatul dorit, artista colaborează şi cu persoane calificate de la Londra. Astfel, Geta Burlacu şi-a petrecut mai mult de zece zile în capitala Angliei.

Recent, interpreta a postat pe pagina sa de Facebook mai multe comentarii privind şederea ei la Londra. Se pare că artista a fost mai mereu pe drumuri şi a avut parte de peripeţii. „ Of, câte am păţit… Dar m-am descurcat de minune!”, a scris Geta Burlacu, menţionând de asemenea că este obosită şi nerăbdătoare să ajungă acasă, la Chişinău. „Deoarece la Londra plouă mai mereu, avionul meu a întârziat. Nu ajung nicidecum acasă! Drumuri şi iar drumuri. Ziua de azi nu se mai termină. Deja şi sufletul meu nomad a obosit, mă dor picioarele şi vreau la ai mei”, a scris interpreta pe reţeaua de socializare.
În ciuda acestui fapt, se pare că Londra totuşi i-a răpit inima interpretei. Artista a scris că acest oraş îi împlineşte toate visele.

D.P.
Foto: Facebook

Vizualizări: 1839

Comentează