Ricky Ardezianu, din nou bunic: „Vreau şi un nepoţel”

Ricky Ardezianu, din nou bunic: „Vreau şi un nepoţel”

În urmă cu trei săptămâni, interpretul Ricky Ardezianu a devenit bunic pentru a doua oară. Artistul a declarat pentru APROPO că se simte foarte bine în acest rol, mai ales că deja are experienţă cu nepoţica mai mare, Eveline.

Ricky Ardezianu a devenit din nou bunic de fetiţă. Artistul susţine că este foarte fericit şi mândru de nepoţelele sale. „Micuţei i-au pus numele Cataleya, aşa au decis părinţii ei. Ginerele şi fiica mea sunt mai romantici şi mai exotici din fire, de aici vine şi numele mai puţin obişnuit. Este un nume de floare – o specie rară de orhidee, care creşte doar în Columbia. Acum Cataleya e prea micuţă ca să o pot alinta sau să mă pot juca cu ea, în schimb nepoţica mai mare e foarte ataşată de mine, aşa că petrec mai mult timp cu ea. Cataleya a moştenit probabil şi trăsături de-ale mele, fiindcă sângele apă nu se face”, ne-a declarat artistul, care ne-a dezvăluit că şi-ar dori şi un nepoţel, care să-i calce pe urme.

„În una din vieţi m-am născut în Italia”

În luna august, Ricky Ardezianu a susţinut o serie de concerte în Italia, de unde a revenit cu emoţii pozitive. „Am fost reprezentantul R.Moldova la Festivalul de muzică folk şi country din sudul Italiei. M-au primit ca de obicei – ca pe un concetăţean de-al lor, un italian veritabil. Probabil în una din vieţile anterioare m-am născut şi am trăit în Italia”, a menţionat interpretul.

Doina POPOV
Foto: APROPO Magazin

Vizualizări: 1089

2 Comentarii

  • Nume
    26 noiembrie 2012 | Permalink |

    MAI PETREA , MAI , NU PROSTI LUMEA.., PUN PARIU CU TINE CA IN UNA DIN VIETILE TALE TE-AI NASCUT IN ZIMBABVE S-AU IN PAPUA NOUA GUINEE…

  • Nume
    30 noiembrie 2012 | Permalink |

    mai bine bunic decit cintaret

Comentează