Anişoara Puică i-a mulţumit lui Vladimir Voronin. Vezi AICI pentru ce!

Anişoara Puică i-a mulţumit lui Vladimir Voronin. Vezi AICI pentru ce!

Îndrăgita interpretă Anişoara Puică a susţinut recent un concert live alături de orchestrele „Uniband Studio” şi „Lăutarii”. Artista a rămas mulţumită de rezultatul muncii ei, dar şi de sala arhiplină.

„Le mulţumesc tuturor celor care au venit şi au fost alături de mine la un spectacol atât de important din viaţa mea – 25 de ani de activitate. Am interpretat atât cântece noi, cât şi vechi. Dumnezeu mi-a dat putere să cânt patru ore în şir. E dificil pentru un artist”, a declarat artista în cadrul emisiunii „Sare şi Piper”, de la Jurnal TV.
Anişoara Puică menţionează că şi fiul ei a avut o prestaţie minunată. El a cântat la vioară alături de orchestra „Lăutarii”. „S-a implicat foarte mult şi s-a străduit enorm pentru acest concert”, spune interpreta.
În seara concertului, Anişoara Puică a schimbat şapte ţinute, create special pentru eveniment. „Lângă mine a fost designerul vestimentar Valentina Radcenco, ea mi-a zis că e nevoie să-mi schimb puţin stilul. Ea a ţinut cont şi de piesele pe care le-am cântat. Pe lângă rochii, am purtat şi costume clasice stilizate, create de Olga Osoianu. De fapt nu ştiu dacă era nevoie să schimb atâtea ţinute, însă eu am fost asculătoare şi am urmat sfaturile profesioniştilor”, declară vedeta.
Printre interpreţi, vedete şi oameni de rând, la concertul Anişoarei Puică au fost prezenţi şi politicieni. Unul dintre fanii artistei se numără ex-preşedintele R. Moldova, Vladimir Voronin. „Chiar îi mulţumesc mult domnului Voronin că a fost prezent. Abia când am ajuns acasă am văzut coşul mare de flori, cu un bileţel semnat de dumnealui”, a conchis interpreta.
D.P.

Vizualizări: 3678

4 Comentarii

  • Nume
    23 noiembrie 2012 | Permalink |

    25 de ani? Poate mai tai vre-o 15, Are mai mult ca Dumitraș și ca mulți interpreți. Nu e rău că vrea să fie prima, dar ce să faci dacă omul are 25 ani activitate, Mai frumos sună 30. Poate mai bine totuși 35?

  • Nume
    23 noiembrie 2012 | Permalink |

    ESTE O TIPA CE -SI PUNE NUMELE MAI PRESUS DECAT AR MERITA.., SUNT INTERPRETI IN TARISOARA NOASTRA TARI CU ADEVARAT, CARE SUNT APRECIATI NU NUMAI LA NOI IN BASARABIA , SI, EI SUNT MULT MAI MODESTI.., DAR TOT CE ESTE IEFTIN , REPEDE SE PIERDE IN CIATA INCHIPUIRILOR … RAMAN DOAR CEI CARE O MERITA CU ADEVARAT…

  • Nume
    24 noiembrie 2012 | Permalink |

    Stă rău cu matematica. Ese că căntă ”dacă mai poți spune” din 1987 pe scena palatului? alături de Angela Ciumac, Ștefan Petrache, Silvia Chiriac, Nina Crulicovschi. Ion Surucianu Ion și Doina Teodorovici, pănă ăn 1992, Petre Teodorovici, Olga Ciolacu, Dumitraș Lozanciuc și alți mulți interpreți, Obraznic, foarte urăt. Poate prin 2002 , cu căntecul ”se ăntălni cu 2 fete”. Interesant, ce cănta prin anii 90? Urăt din partea ei. Mai sunt și crainici pe la casa radio, ei nu mint și au ținere de minte cine și cănd a ănceput, Da poate a răvnește la vre-un ordin?

  • Luana
    26 noiembrie 2012 | Permalink |

    Numai Re-Unirea cu Romania ne va scapa de teroristii ruso-comunisti ai lui Voronin !

Comentează