Adrian Ursu îşi reface viaţa după divorţ!

Adrian Ursu îşi reface viaţa după divorţ!

După ce a trecut printr-un divorţ, Adrian Ursu şi-a regăsit în sfârşit fericirea. Interpretul se poate considera un om norocos, căci îi merge foarte bine nu doar pe plan profesional, ci şi personal. Deşi doreşte să-şi ţină viaţa personală departe de ochii reflectoarelor, Adrian Ursu a mărturisit că este cu adevărat fericit şi că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără extrem de sexy, lângă care se simte împlinit.

„Important e că există cineva care îmi este drag. Suntem împreună de ceva timp şi vă asigur că e fată”, a glumit interpretul, făcând aluzie la legea ce protejează homosexualii.
Adrian Ursu a mărturisit că pe iubita sa a cunoscut-o în capitală, refuzând însă să-i dezvăluie identitatea. „O să vă spun data viitoare, la prezentarea videoclipului, ca să am ce să vă zic şi atunci”, a declarat interpretul pentru perfecte.md.
Adrian Ursu şi fosta sa soţie, Doina Cernavca, au divorțat acum doi ani cu maximă discreție. Cu toate că au crezut că povestea lor de dragoste va avea un final fericit, cei doi au ajuns pe treptele tribunalului la un an şi cinci luni de când şi-au jurat iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu. „Viaţa merge mai departe. Vedem multe exemple de genul ăsta în societate. Fiecare trebuie să meargă pe drumul său şi să spere la un viitor mai frumos şi mai luminos”, spunea cântărețul.
Redevenit burlac, Adrian Ursu nu a dus lipsă de atenție din partea fetelor. Dar până a ne bucura cu vestea că urmează să-şi pună din nou pirostriile, interpretul ne bucură cu noi surprize muzicale. Zilele acestea, Adrian Ursu va lansa videoclipul la piesa „Tu eşti tot ce mi-am dorit”.
L.N.

Vizualizări: 3387

3 Comentarii

  • 26 noiembrie 2012 | Permalink |

    Nu prea ne interesează viaţa intimă a unui oarecare Adrian Ursu.S-a dovedit că tot ce cîntă este un fals. Pentru el sentimentul sfînt de iubire se reduce doar la satisfacerea unor necesităţi biologicice(animalice).

  • marianna
    26 noiembrie 2012 | Permalink |

    Cum a putut oare sa divorteze la tribunal, daca tribunale nu mai exista demuuuult in RM? Scrieti simplu, instanta de judecata. Nu va lasati influientati de presa romaneasa, la ei exista tribunale, la noi nu.

  • Nume
    27 noiembrie 2012 | Permalink |

    Adriancic poti dragul mu sa te mai insori ca prima oara va fi frumos si scurt.

Comentează