“E ca un vierme care creşte în penisul meu şi sângerez încontinuu!” DESTĂINUIRE-ŞOC a unui bărbat

“E ca un vierme care creşte în penisul meu şi sângerez încontinuu!” DESTĂINUIRE-ŞOC a unui bărbat

Un bărbat ar prefera să moară decât să treacă prin ce i se întâmplă de câteva luni bune. Are o vieţuitoare, asemănătoare unui vierme, care locuieşte în penisul său şi care îi produce dureri cumplite, informează libertatea.ro

Jackson a început să sângereze şi să aibă dureri în urmă cu câteva luni. A fost la medic, iar aceta i-a prescris nişte antibiotice, spunându-i bărbatului din Zimbabwe că probabil are o infecţie la penis.

Acesta a urmat tratamentul, dar durerile nu i-au trecut. Ba mai mult, parcă simţea cum i se mişcă ceva pe sub piele şi parcă şi vedea cum se deplasează creatura care îl chinuie. Speriat, a mers iar la medic şi a primit, din nou, antibiotice. Le-a luat şi de data aceasta, dat degeaba.

A mers chiar la un vraci, crezând că o fi fost blestemat de cineva, dar se pare că nici leacurile acestuia nu i-au făcut mai bine.

Acum, Jackson are dureri încontinuu, sângerează mereu şi singura lui şansă e să fie văzut de un medic oncolog, care auzind despre cazul bărbatului crede că acesta are cancer. Din păcate, însă, Jackson nu are bani pentru a se deplasa în oraşul unde lucrează medicul, şi nici pentru a plăti consultaţia, iar acum aşteaptă donaţii din partea celor cărora li se va face milă de el.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 1086

Comentează