Natalia Barbu, din nou la Eurovision: „Nu mă pot astâmpăra!”

Natalia Barbu, din nou la Eurovision: „Nu mă pot astâmpăra!”

Natalia Barbu va participa, pentru a treia oară, la preselecţia naţională Eurovision. Artista este încrezută că piesa cu care va intra în concurs anul acesta îi oferă şanse mari de a ajunge în Suedia, ţara care va găzdui Eurovision Song Contest 2013. Natalia Barbu îşi doreşte să reprezinte R. Moldova pentru a doua oară la acest concurs de anvergură şi să revină acasă cu un loc de frunte.

„Piesa cu care voi participa este foarte frumoasă şi cred că are şanse mari să ne reprezinte ţara la Eurovision Song Contest 2013. Melodia, realizată în colaborare cu Rassada Music, o vom lansa la sfârşitul anului. Prima dată când am participat, în 2007, a fost frumos, am avut o experienţă de neuitat şi am revenit acasă cu locul 10. Anul trecut, la preselecţia naţională, am ocupat poziţia a doua, am fost la un punct de colegii mei de la Zdob şi Zdub. M-am bucurat că au mers ei, căci eu aveam planuri mai importante, cum ar fi nunta şi copilaşul. Acum nu mă pot linişti, vreau să ajung în top la Eurovision Song Contest, iar în acest an va fi cu noroc”, a declarat Natalia Barbu la emisiunea „Sare şi Piper” de la Jurnal TV.
Interpreta a mai mărturisit că de când colaborează cu ex-membrul formaţiei O-Zone, Radu Sârbu, şi cu Sianna, a devenit mult mai încrezută în forţele sale. Artista este mai pozitivă şi ştie sigur în ce direcţie merge pe plan profesional. „Ştiu că acest drum mă va duce şi la Eurovision”, precizează Natalia Barbu.
L.N.

Vizualizări: 1363

One Comment

  • Leana
    22 noiembrie 2012 | Permalink |

    sa vedem cu ce cintec vine ca nu prea imi place ce alege de cind sta in Romania…….

Comentează