Vezi AICI cea mai scumpă creaţie marca Ion Paladi! FOTO // VIDEO

Vezi AICI cea mai scumpă creaţie marca Ion Paladi! FOTO // VIDEO

Îndrăgitul interpret Ion Paladi a postat recent pe pagina sa de Facebook imagini inedite din noul său videoclip, dar şi teaser-ul acestuia. Artistul a muncit şapte zile pentru noul său proiect.

Ion Paladi nu ne-a dezvăluit cât a trebuit să scoată din buzunar pentru filmarea videoclipului la piesa „Dorul Basarabiei”, însă ne-a declarat că este cea mai scumpă creaţie a sa. „În videoclip este prezentată perioada în care basarabenii erau deportaţi, însă mesajul fiecare îl va înţelege în felul său. La acest proiect a lucrat foarte multă lume. În videoclip s-au filmat şi actori profesionişti, dar şi oameni simpli, cum ar fi profesori care au fost şi ei deportaţi cândva. Am avut nevoie de un buget mult mai mare faţă de produsele mele anterioare. A trebuit să găsim haine de epocă, am avut nevoie de o motocicletă, o maşină şi un tren vechi. Şi mai ales, toţi cei care s-au filmat în videoclip au fost remuneraţi”, a declarat artistul pentru APROPO.

Interpretul menţionează că noua sa creaţie seamănă mai mult cu un film de scurt metraj decât cu un videoclip.
Textul piesei a fost scris de Maria Honceru, iar muzica – de Răzvan Mitoceanu din Suceava. Videoclipul piesei „Dorul Basarabiei” va fi lansat la 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.

Doina Popov

Foto: Facebook

Vizualizări: 1919

One Comment

  • 13 martie 2013 | Permalink |

    Ioane , esti un om mare si frumos, iti doresc tot binele din lume , sa ai o familie puternica si sanatoasa , ca si Veronica ii frumoasa , sa va stimati mult , dar mai avem o rugaminte la voi , mai ales la tine Ioane , esti un OM mare , ai un suflet bun , fa ca nasii vostri Cornel si Adriana sa se impace , lamuresteo pe ea ca mai bun ca Cornel no sa mai gasiasca niciodata, toti gresim , asa ca sa se erte unu pe altul si so porniti cu concertele cum ati fost si mai inainte , PUTERE IOANE si minte DRIANEI OCHISANU, FA TREABA SI UNESTEI IMPREUNA , BUNUL DUMNEZEU SATI AJUTE.

Comentează