Xenia Deli, seducătoare pe coperta unei reviste pentru bărbaţi! Cum a sărbătorit moldoveanca succesul

Xenia Deli, seducătoare pe coperta unei reviste pentru bărbaţi! Cum a sărbătorit moldoveanca succesul

Dupa ce a pozat dezgolita pentru Playboy, FHM, UMM si Lovecate Magazine, modelul de origine moldoveneasca apare in paginile unei alte prestigioase reviste americane.

In sfarsit a aparut Xenia Deli pe coperta prestigioasei reviste Sports Illustrated. Imaginile, filmate inca in luna iulie pe plajele tailandeze au fost publicate. Moldoveanca, a primit onoarea de a fi coperta editiei cu costume de baie a revistei, un pas foarte important pentru cariera sa, scrie perfecte.md.

Chiar daca editia este dedicata costumelor de baie, Xenia a fost fotografiata si in stilul care deja a consacrat-o. Cu tricoul umed, pe stanci, modelul a pozat cum nu se poate mai sexy. Imaginile vor starni cu siguranta imaginatia barbatilor din intreaga lume.

Si cum se cuvine unei reviste atat de populare, editia a organizat si o petrecere cu ocazia publicarii acestei editii. Xenia a pozat zambitoare alaturi de mai multe modele, chiar daca este cea mai josuta dintre ele.

Foto: perfecte.md
Vizualizări: 1171

One Comment

  • A-XENIA - AXINTE
    3 noiembrie 2012 | Permalink |

    In limba noastra, cea româneasca, corect ses pune – A-XENIA, din mosi-stramosi.
    Xenia- este o forma russeasca din timpul ocupatiei rusesti. Ti se rupe limba, incercând sa pronunti cuvinte ruisesti, nefiresti traditiei noastre.

Comentează