A fost condamnat la 4 ani pentru moartea lui Michael Jackson, dar nu e mulţumit! Medicul artistului face apel!

A fost condamnat la 4 ani pentru moartea lui Michael Jackson, dar nu e mulţumit! Medicul artistului face apel!

Moartea superstarului Michael Jackson a îndurerat o planetă întreagă, însă vinovatul principal, medicul lui, Conrad Murray, a scăpat cu o pedeapsă uşoară: 4 ani de condamnare, scrie libertatea.ro

Numai că medicul Conrad Murray nu este mulţumit de această sentinţă a judecătorilor şi a cerut reanalizarea unor probe din dosar.

Luni, avocaţii lui Conrad Murray au făcut apel, cerând Curţii din Los Angeles să reanalizeze o sticlă de propofol pentru a stabili dacă prezintă urme de lidocaină, un medicament diluant pe care medicii de obicei îl amestecă cu anestezicul pentru a reduce durerile. Avocaţii spun că absenţa urmelor de lidocaină din sticlă sugerează că Michael şi-a injectat singur anestezicul letal. Ar fi distrusă astfel teoria acuzării potrivit căreia Murray i-a administrat intravenos propofol starului, după care a părăsit camera acestuia, lăsându-l nesupravegheat.

Cererea ca această sticlă de propofol să fie analizată a fost refuzată de două ori pe parcursul procesului.

Murray s-a plâns anterior de condiţiile de detenţie, de faptul că are acces în curtea închisorii doar o dată pe săptămână şi de faptul că suferă constant de dureri de cap.

Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispăşirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei “intoxicaţii grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.
foto: libertatea.ro

Vizualizări: 221

One Comment

  • Athina
    31 iulie 2012 | Permalink |

    Sa-si ceara glontul in tseasta, UCIGASUL, sau mutarea la ocna , PE VIATA , la cat tupeu cras are si acum, de a-L invinovati tot pe bietul INGER UCIS de el cu sange rece, la comanda haitei lui de masoni !

Comentează