EXCLUSIV! La doar 18 ani, un chişinăuean a ajuns celebru în Las Vegas! FOTO

EXCLUSIV! La doar 18 ani, un chişinăuean a ajuns celebru în Las Vegas! FOTO

Cristin Sandu (18 ani), un tânăr originar din Chişinău, şi-a împlinit visul american. Tânărul locuieşte în Las Vegas, este student la un colegiu de medicină, iar în momentul de faţă este la un pas de a câştiga concursul „Americanii au talent”. Într-un interviu exclusiv pentru APROPO, chişinăueanul ne-a împărtășit cum a ajuns celebru în America la doar 18 ani.

După ce mama sa a decedat într-un accident rutier, Cristin împreună cu fratele şi tatăl său au hotărât să se mute cu traiul în Statele Unite ale Americii. Cristin provine dintr-o familie de circari, astfel, în timp ce învăţa la şcoală, tatăl său l-a învăţat arta acrobaţiei, iar tânărul a început să se afirme în cadrul mai multor emisiuni şi show-uri televizate.

Încă o şansă


Făcându-se remarcat prin acrobaţiile sale, Cristin a fost invitat să participe la concursul „Americanii au talent”. Deşi înainte de execuţie îi avertizase pe juraţi şi pe spectatori că are un număr foarte periculos, cu care nici părinţii săi, circari, nu sunt de acord, Cristian a reuşit să finalizeze nevătămat numărul. „Am prezentat un număr extrem de periculos, ceva ce nu a mai fost văzut până în prezent. Prietenii și rudele erau împotrivă să fac asta. Ştiam doar un lucru: sau îmi fac numărul corect și ies teafăr în fața juriului, sau voi fi luat de ambulanță”, ne-a declarat Cristin Sandu. Tânărul de 18 ani a reuşit să trezească admiraţia lui Howard Stern, unul dintre juraţii show-ului, din acest motiv juraţii au hotărât să-i mai dea o şansă băiatului, chiar dacă acesta a căzut.

Are propria casă de producţie

Când împlinise vârsta de 18 ani, Cristin şi-a deschis propria casă de producţie, muzică şi film. „Datorită afacerii mele, am reuşit să cunosc mulţi oameni importanţi şi celebri. Mi-am făcut prieteni printre starurile şi actorii de la Hollywood. Mai mult, acum învăţ la medicină, mă ocup de afacerea mea, care m-a făcut bogat şi sunt performer la Cirque du Soleil”, ne mai spune băiatul. Basarabeanul spune că nu i-a fost greu să progreseze, deoarece tatăl său îl susţine în toate: „Visul meu e să inspir oamenii, să-i ajut, să devin bogat şi celebru, să fiu cel mai bun neurochirurg, iar numele meu să rămână în istorie”.

Se filmează în filme celebre

Fiind pasionat de tot ce ţine de artă, Cristin a început să ia şi ore de actorie, iar cum tânărul este pe calea de a deveni vestit. El a ajuns să se filmeze în filme americane celebre, printre care „Jackass” şi serialul „The Vampire Diaries”. „Conform contractelor, nu am voie să spun toate denumirile filmelor în care voi apărea şi nici detalii despre acestea înainte de premieră. Am ales să devin şi actor, căci, odată ce apare o oportunitate, n-o pot lăsa să-mi scape”, susţine el.

Vrea să deschidă o clinică în memoria mamei

Tânărul recunoaşte că a ales să înveţe la medicină de dragul mamei sale, care a fost neurochirurg în Chişinău. „Înainte să moară mi-a spus să fac ceva cu viaţa mea şi să devin un băiat de succes. Tot ce fac este pentru ea, fiindcă aş vrea să fie mândră de mine de acolo, de Sus. Mi-am tatuat pe piept numele ei, pentru a o avea mereu în dreptul inimii”, ne comunică tânărul, adăugând că, dacă va câştiga concursul „Americanii au talent”, va deschide o clinică medicală în memoria mamei sale.
Doina POPOV