Dintr-un petrecăreţ fără speranţă, Colin Farrell s-a transformat în cel mai devotat tată!

Dintr-un petrecăreţ fără speranţă, Colin Farrell s-a transformat în cel mai devotat tată!

Starul irlandez Colin Farrell (36 de ani), faimos ca mare petrecăreţ şi afemeiat în tinereţile lui de la Hollywood, este acum un model de tată.

Potrivit libertatea.ro, Colin, care îi are pe James (9 ani), cu fotomodelul Kim Bordenave, şi Henry (2 ani), cu actriţa Alicja Bachleda-Curuś, a explicat că: “Ceea ce James a făcut pentru mine a fost să-mi permită să-mi pese de ceva pe această lume atunci când nu-mi păsa de mine. James mi-a salvat viaţa”.

Starul îşi adoră copiii şi nici nu mai vede malformaţia genetică de care suferă James, sindromul Angelman, care cauzează întârziere intelectuală şi de dezvoltare.

Colin este încântat să îşi petreacă timpul cu el şi o face cât de des poate, mai ales că acum pasiunea pentru petreceri şi alcool a dispărut, actorul mărturisind că nu a mai consumat nimic de şapte ani.

“Se simte fenomenal. Tot mai puţin îi sesizez problema. Sunt foarte conştient în schimb de personalitatea lui. E foarte cool. Are o echipă uimitoare de oameni în viaţa lui. Îi ţinem crizele sub control. El ne ajută într-un fel să fim oameni mai buni. Este atât de amuzant să stai cu el. Sunt pur şi simplu nebun după el”, a dezvăluit Colin într-un interviu.
foto: libertatea.ro

Vizualizări: 292

Comentează