Kate Middleton către mama ei: “De ce vrea Pippa să mă DISTRUGĂ?” Cum a adus-o sora mai mică pe culmile disperării

Kate Middleton către mama ei: “De ce vrea Pippa să mă DISTRUGĂ?” Cum a adus-o sora mai mică pe culmile disperării

Ca viitoare regină a Marii Britanii, ducesa Kate vrea ca nimeni să nu-i poată reproşa nimic niciodată, iar recentele escapade ale surorii ei mai mic au pus capac, scrie libertatea.ro.

În ultima vreme, Pippa Middleton a fost implicată în tot felul de scandaluri şi incidente deloc plăcute pentru familia regală

Nu cu mult timp în urmă, Pippa a fost fotografiată la Paris într-un automobil al cărui şofer a îndreptat un pistol spre un paparazzo care dorea să o fotografieze pe faimoasa cumnată a prinţului William.

La Londra, presa a izbucnit imediat: e o “culme a prostiei”, Pippa “a zâmbit prosteşte” în timp ce prietenul ei “flutura ca un imbecil un pistol pe o stradă din Paris”. E drept că, după aceea, fotograful însuşi ar fi spus că arma era una falsă, iar el ar fi ştiut asta şi că n-a fost vorba în nici un moment de o ameninţare reală. N-a contat prea mult, impactul iniţial al imaginii a fost uriaş!

Pippa Middleton

Pentru Kate Middleton, care încearcă să impresioneze lumea cu purtarea ei impecabilă de când s-a căsătorit cu prinţul William, toate acestea nu sunt deloc glume.

Kate se teme că sora ei mai mică a devenit de necontrolat. Potrivit Now Magazine, ducesa ar fi întrebat-o disperată pe mama ei “De ce vrea (Pippa, n.r.) să mă distrugă?”. Pippa i-ar spus lui Kate că se simte foarte vinovată de întâmplările neplăcute în care a fost implicată fără să vrea şi i-ar fi promis că, de-acum încolo, va avea infinit mai multă grijă cu felul în care apare şi se poartă în public.

foto: Northfoto

Vizualizări: 1623

Comentează