..

L-ai lăsat să mă trateze ca pe un RAHAT!”. JLo, târâtă la tribunal de fostul șofer furios

L-ai lăsat să mă trateze ca pe un RAHAT!”. JLo, târâtă la tribunal de fostul șofer furios

Jennifer Lopez este târâtă într-un nou scandal chiar de fostul șofer, care susține că diva i-a permis celebrului impresar, Benny Medina, să-i vorbească urât și să-l trateze ca pe un gunoi.

Fostul șofer o dă în judecată pe Jennifer Lopez, după ce acesta a fost umilit de comportamentul impresarului divei, Benny Medina. Bărbatul este nemulțumit de faptul că J-Lo, al cărei angajat era, a permis una ca asta, și, mai mult, conform spuselor acestuia, artista i-a ditrus cariera.

Potrivit libertatea.ro, Hakob Manoukian a povestit că s-a angajat pe post de șoferpentru Marc Anthony și J-Lo în 2005. Pe atunci cei doi erau atât mulțumiți de el, încât l-au convins să-și închidă afacerea pe care o avea și să vină să lucreze numai pentru ei, full-time, ca și coordonator al angajaților familiei pe securitate și transport, slujbă pentru care câștiga 200,000 de dolari pe an.

Conform declarațiilor făcute în plângerea făcută la tribunal, Hakob a plecat Lopez a plecat în 2011 câteva săptămâni pentru a filma “What to Expect When You’re Expecting”, cea mai recentă peliculă în care joacă. Atunci, șoferul de origine irakiană spune că a fost nevoit să petreacă mai mult timp în compania lui Benny Medina. Nu-l plăcea deloc pe impresarul divei, deoarece se lua tot timpul de el: râdea de hainele lui, îl certa în public și îi reproșa faptul că vorbește engleza stricat și nu suficient de bine. Însă bomboana pe colivă a fost faptul că Jenny s-a lăsat convinsă de Medina să-l destituie pe Hakob din funcția de director de securitate și transport și să rămână un simplu șofer. Acest lucru a reprezentat pentru irakian umilința maximă și l-a făcut să-și dea demisia.

Acum fostul angajat își cere dreptatea în instanță, precizând că Lopez și Medina i-au adus prejudicii importante carierei. ”L-ai lăsat să mă trateze ca pe un rahat”, îi reproșează el divei portoricane.

Vizualizări: 665

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios