ŞOCANT! Iulia TIMOŞENKO, de nerecunoscut! Primele fotografii, după ce a fost BĂTUTĂ în închisoare – FOTO

ŞOCANT! Iulia TIMOŞENKO, de nerecunoscut! Primele fotografii, după ce a fost BĂTUTĂ în închisoare – FOTO

Presa din Ucraina a publicat primele imagini cu Iulia Timoşenko în închisoare. Fostul prim-ministru pare să fi suferit tratamente abuzive, scrie libertatea.ro.

Potrivit comisarului pentru drepturile omului din Ucraina, Iulia Timoşenko, fostul prim-ministru ucrainean, a fost bătută. Ea se află la penitenciarul Kacianovskaia din Harkov, unde are de ispăşit 7 ani de închisoare pentru abuz de putere. Fostul premier al Ucrainei a intrat miercuri în greva foamei, protestul fiind faţă de “represiunea politică” de care ea insăși acuză că are parte.

“Comisarul pentru Drepturile Omului, Nina Karpaceva a anunţat public că reprezentantul său a vizitat-o marţea trecută pe condamnată, fără să anunţe. S-a confirmat că fostul premier avea urme de lovituri pe corp”, potrivit Ninei Karpaceva, comisarul ucrainean pentru drepturile omului care a vizitat-o zilele trecute în pușcărie, informează agenţia Itar-Tass, citată de rtv.net.

O înregistrare video de o rezoluţie slabă a fost difuzată pe postul naţional de televiziune la doar câteva ore după ce Iulia Timoşenko a anunţat că intră în greva foamei pentru că a fost bătută de gardieni de la închisoare.

Clipul are trei minute, e datat la 15 decembrie 2011, surprinde o persoană care seamănă cu Timoşenko şi care merge fără să fie ajutată pe tocuri înalte şi apoi sare în pat, în momentul în care o persoană neidentificată intră în celulă. Această persoană este văzută, ulterior, sărutând un bărbat care seamănă cu avocatul lui Timoşenko, Serghei Vlasenko.

Vizualizări: 3217

One Comment

  • denissa
    27 aprilie 2012 | Permalink |

    ,,e datat la 15 decembrie 2011, surprinde o persoană care seamănă cu Timoşenko şi care merge fără să fie ajutată pe tocuri înalte şi apoi sare în pat,, parca in inchisoare nu se permite incaltari de tot felul si doamna din imagine nu seamana deloc cu Iulia…ar trebui Europei sa-i fie rusine de asemenea imagini nu sa le arate in forma de publiicate neimportind faptul ca e vb despre Iulia sau oricare alta persoana. Asta nu arata c a nu avem deloc simtul culturii..

Comentează