Octomama, un pericol pentru copiii ei? Nadya Suleman își crește odraslele în condiții mizere

Octomama, un pericol pentru copiii ei? Nadya Suleman își crește odraslele în condiții mizere

Nadya Suleman, femeia care în urmă cu trei ani a uimit lumea medicală după ce a adus pe lume 8 copii deodată, nu este deloc o mamă bună, își neglijează odraslele și le crește în condiții mizere.

Cel puțin asta susține stilista americancei, Stephanie, care a depus o plângere la poliția din La Habra, în care cere o anchetă, deoarece octomama, așa cum a fost numită Nadya Suleman, își neglijează copiii și îi crește în condiții greu de imaginat.

“Copiii au nevoie de ajutor, iar eu am încercat să îi ajut. Ea nu este însă deschisă să primească ajutorul oferit”, a declarat Stephanie pentru tmz.com, citat de libertatea.ro, precizând că octomama își îmbracă băieții în haine de fetițe, iar o parte dintre copii dorm pe podea, deoarece saltelele și paturile din casă nu sunt suficiente pentru toți.

În urma plângerii primite, autoritățile s-au deplasat, marți, la casa Nadyei Suleman, iar mai multe fotografii realizate în locuința octomamei au fost publicate de tmz.com. Într-una dintre acestea se poate vedea că, în timp ce Nadya își coafa părul, copiii erau închiși în dormitor, ușa de la camera lor fiind blocată cu un scaun. În altă imagine, doi dintre copiii americancei își fac nevoile în oliță, deoarece nu au toaletă în casă.

După aproape două ore petrecute la Nadya acasă, polițiștii au constat însă că, în ciuda micilor nereguli, copiii nu sunt și nu au fost pus în pericol de aceasta.

Nadya Suleman (36 ani) a devenit cunoscută în întreaga lume după ce, în 2009, a adus pe lume 8 copii în 5 minute. În afară de octupleți, americanca mai are 6 copii.

Vizualizări: 591

Comentează