VIDEO TERIFIANT! Spiritul fiicei moarte acum 8 ani locuieşte cu ei în casă!

VIDEO TERIFIANT! Spiritul fiicei moarte acum 8 ani locuieşte cu ei în casă!

Povestea unei familii din Connecticut, SUA, i-a şocat pe toţi cei care au auzit-o, iar scepticii au rămas înmărmuriţi când au văzut dovezile certe: Melissa, fata care a murit acum opt ani, locuieşte în continuare în casă şi interacţionează cu familia ei, relatează libertatea.ro.

Melissa a decedat în 2004, când a avut accident cu maşina când se întorcea de la o petrecere. Avea 17 ani atunci, iar părinţii şi surorile ei au fost devastaţi. Lucrurile au luat o întorsură bizară. Simţeau o prezenţă ciudată în casă, mai ales în camera adolescentei. Apoi auzeau lucruri inexplicabile. Soneria de la uşă suna singură, lumina se aprindea şi se stingea, canalele tv se schimbau, la fel, singure.

Apoi au început să audă o voce, uneori. Simţeau, când stăteau în pat, că e cineva lângă ei, că îi sărută cineva pe frunte. Cumnatul fetei moarte a văzut-o într-o zi, în camera care fusese a ei.

Au început să fie convinşi să e fiica lor decedată, Melissa. Spiritul ei rămăsese acasă. Au apelat la o echipă de specialişti în fenomene paranormale şi au înregistrat vocea tinerei, care comunica cu ei.

Vizualizări: 943

Comentează