Vezi aici gadget-urile care au sfidat criza şi ne-au schimbat viaţa

Vezi aici gadget-urile care au sfidat criza şi ne-au schimbat viaţa

Suntem în era digitală, perioada istorică în care gadget-urile ne conduc viaţa. Obiectele ingenioase sunt la modă şi fiecare dintre noi visează sau are deja unul dintre numeroasele aparate care ne schimbă modul în care interacţionăm cu mediul înconjurător şi cu ceilalţi oameni, scrie antena3.ro.

iPod-urile sunt considerate de mulţi un must have în materie de tehnologie. Ele au o influenţă de mare amploare în viaţa oricărui om modern. De la primele modele până la iPod Touch, compania Apple a reinventat modul în care ascultăm şi avem acces instant la muzică.

Webcam-ul este şi el un gadget important care ne ajută să păstrăm legătura cu cei dragi într-un mod mai plăcut. Foarte puţin laptopuri de ultimă generaţie nu au cameră web încorporată, iar camerele de pe telefoanele mobile permit apeluri video.

S-au dus vremurile în care plecam în excursii, într-un oraş nou, cu harta pe genunchi. GPS-ul este un gadget care uşurează mult viaţa oamenilor de azi.

Tabletele fac şi ele parte din era digitală. Sunt tot mai puternice şi mai compacte cu fiecare nouă lansare.

Vă mai amintiţi cât de frustrant era când realizaţi că filmul din aparatul foto era plin şi voi vă aflaţi abia în primele zile de vacanţă? Acum puteţi face mii de poze cu camera digitală, un gadget care ne-a schimbat în bine viaţa.

Televizoarele cu ecran plat nu pot fi lăsate deoparte când vine vorba de gadget-uri digitale. Cu toţii am dat uitării televizoarele alb negru fiindcă au apărut tehnologiile 3D care au schimbat radical modalitatea în care oamenii privesc la tv.

Nici smartphone-urile nu s-au lăsat mai prejos şi au reuşit să ne redefinească modul în care ne trăim viaţa. În ziua de azi, telefoanele mobile au aplicaţii inteligente şi pot fi conectate la TV sau la laptop.

Vizualizări: 487

Comentează