Anastasia Lazariuc: „M-am săturat de invenţii. Ileana nu e gravidă!”

Anastasia Lazariuc: „M-am săturat de invenţii. Ileana nu e gravidă!”

După ce în presă s-a vehiculat informaţia conform căreia Ileana Lazariuc ar fi din nou gravidă cu Ion Ion Ţiriac, mama acesteia dezminte zvonul. „Fiica mea nu este însărcinată!”, a declarat, pentru „ring”, Anastasia Lazariuc.

„Nu e însărcinată şi punct”
„Fata mea nu este însărcinată. M-am săturat de toate invenţiile acestea care apar în presă. Nu este însărcinată şi punct”, a declarat artista pentru ziarul “ring”. Chiar dacă a afirmat cu un an în urmă că este pregătită pentru un al treilea nepoţel, iar Ileana şi-ar dori o fetiţă, iată că acum zvonurile privind o posibilă sarcină sunt infirmate de Anastasia.

Au doi băieţi născuţi la Paris


Ileana s-a căsătorit cu Ion Ion Ţiriac (35 de ani) în 2009 şi iubesc atât de mult copiii, încât vor cât mai mulţi. Cuplul are deja doi băieţi, pe Alexandru (4 ani şi 4 luni) şi pe Nicola (3 ani şi o lună).
Zvonul unei a treia sarcini a Ilenei Lazariuc a mai fost vehiculat de presă şi în anul 2009, când Anastasia Lazariuc a refuzat să dea detalii: „Mergeţi cu ea la ginecolog şi vedeţi ce are în burtică dacă sunteţi aşa de curioşi!”. 5 nepoţi doreşte Ileana Lazariuc să-i ofere omului de afaceri Ion Ţiriac, după cum declara într-una dintre rarele ei apariţii publice.
Amintim că zilele acesta, presa din România a scris că fiica Anastasiei Lazariuc este din nou gravidă. Ba mai mult, surse din anturajul soţilor Ţiriac le-au dezvăluit jurnaliştilor că Ileana ar avea unele probleme de sarcină, iar din această cauză, refuză să facă publică informaţia. Fiica Anastasiei Lazariuc se poate considera o femeie fericită deoarece are tot ce-şi doreşte: faimă, bani, o familie numeroasă şi o viaţă fără grijă la Monte Carlo.
L.N.

Vizualizări: 1518

One Comment

  • Nume
    8 august 2012 | Permalink |

    da chiar daca si ar fi gravida nu inteleg de ce sar face atita ajitatie din asta….

Comentează