Alexandru Manciu: „Soţia şi băieţii mei sunt bine. Refuz să fac PR din acest eveniment!”

Alexandru Manciu: „Soţia şi băieţii mei sunt bine. Refuz să fac PR din acest eveniment!”

Alexandru Manciu a devenit tătic pentru prima oară, după ce soţia sa, Olga, a dat naştere la doi băieţi gemeni. La rugămintea soţiei sale, interpretul nu a asistat la venirea pe lume a micuţilor, astfel, Olga a mers în sala de naşteri însoţită de mama sa, iar proaspătul tătic i-a ţinut pumnii din holul spitalului.

Olga şi Alexandru Manciu sunt în culmea fericirii. Soţia interpretului a adus pe lume doi băieţi gemeni, sănătoşi, care au primit nota 10 la naştere. Rezervat în declaraţii, proaspătul tătic a mărturisit pentru APROPO că atât soţia sa, cât şi micuţii sunt bine. „Se simte foarte bine, iar în privinţa numelor ne-am decis repede, de cum i-am ţinut în braţe, am luat decizia. Am stabilit cu soţia, de comun acord, ca să nu oferim nicio declaraţie în presă. Vrem să ne bucurăm de aceste momente frumoase, iar peste vreo trei săptămâni, o să vă împărtăşim şi vouă fericirea noastră. Nu putem să strigăm în gura mare şi să ne facem PR din acest eveniment”, ne-a declarat Alexandru Manciu.

Sunt cuminţei

Proaspăta mămică a mărturisit pe contul său de Facebook că „gemenii au o purtate excelentă, că sunt sănătoşi şi cuminţei”. Karizma, prietenă de familie cu soţii Manciu, a venit cu o urare mai inedită pentru fericiţii părinţi: „Să vă fie sănătoși şi „burduhoşi” supermenii! Să tragă fetiţele de cosiţe, să tragă cu ochiul sub fustițe, să asculte de mama şi să-l depăşească pe tata. Vă doresc ca Domnul să vă aibă în paza lui”. Acum trei luni, soţii Manciu ne-au declarat că nu vor apela nici în ruptul capului la bone deoarece au o familie mare, iar mamele lor vor fi cele care le vor da o mână de ajutor atunci când va fi cazul.

Gemenii vor avea naşi din showbizz

Soţii Manciu au decis ca părinţi spirituali ai gemenilor lor să fie colegii lor de breaslă, prieteni, dar şi naşii de cununie ai tinerilor părinţi. „Vor fi persoane dragi nouă”, precizează interpretul.
L.N.

Vizualizări: 3631

4 Comentarii

  • confuz
    1 august 2012 | Permalink |

    Nu inteleg un lucru, Pana la nastere, familia Manciu a tot iesit si la tv si in presa cu declaratii, au facut un PR de mama dorului iar acum iaka au decis sa nu mai vorbeasca. cred ca trebuia inainte de nastere sa nu faca o promovare a acestui eveniment, iar acum sa vina cu declaratii.

  • Nume
    1 august 2012 | Permalink |

    de cind Sasha -i vedeta, sa fim seriosi… sa va traiasca micutiii

  • nume
    1 august 2012 | Permalink |

    doamneee nici acum nu va astimparati cu comentarii, e o bucurie pentru parinti, si e o fericire trimisa de sus, nu aveti dreptul la asa comentarii-sa va fie teama de Dumnezeu!!!!!!!cit despre vedetizm-nume ar trebui sa te calmezi!!!la noi din pacate nu niciun interpet nu este respectat si tot din cauza voastra-invatati sa respectati valoarea noastra autohtona!!!!!

  • Nume
    2 august 2012 | Permalink |

    eu respect oamenii de valoare si nu pseudo-vedetele noastre,

Comentează