..

Vrei o dantură mai albă și mai strălucitoare ? Ai nevoie doar de cinci alimente.

Vrei o dantură mai albă și mai strălucitoare ? Ai nevoie doar de cinci alimente.

Farmaciile sunt pline de produse destinate albirii danturii, la diferite preturi. Totusi, pentru aceasta mica problema reprezentata de dintii ingalbeniti de la cafea, ceai, fructe sau tutun, exista solutii naturale, scrie perfecte.ro

Multi stomatologi sunt de acord ca poti sa ai un zambet stralucitor si frumos avand o alimentatie care include anumite produse. Iata care ar fi acelea.

1. Branza. Nu numai ca este un aliment bogat in calciu, care ajuta la intarirea dintilor si a maxilarelor, dar se pare ca textura branzei curata foarte bine dintii.

2. Ceaiul verde. Desi la prima vedere ai spune ca ceaiul verde nu e tocmai ideal pentru albirea dintilor, trebuie sa stii ca aceasta bautura contine antioxidanti foarte puternici. Acestia distrug bacteriile care formeaza placa si mentin sanatatea gingiilor.

3. Ciupercile. Aceste legume contin cea mai mare sursa vegetala de vitamina D, care ajuta la fixarea calciului in dinti.

4. Fisticul. Este o sursa importanta de magneziu, care ajuta de asemenea la absorbtia de calciu. De asemenea, fisticul contine betacaroten care ajuta la mentinerea sanatatii gingiilor si a radacinilor danitilor.

5. Iaurtul. Iaurtul contine ceea ce numim «bacterii bune», care protejeaza dintii de carii si combat bacteriile din gura.

Vizualizări: 785

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios