..

Jessica Simpson va cheltui 2 milioane de dolari pe naştere! Află pe ce dă atâţia bani!

Jessica Simpson va cheltui 2 milioane de dolari pe naştere! Află pe ce dă atâţia bani!

Potrivit libertatea.ro, toată lumea rămâne şocată când aude suma imensă pe care cântăreaţa americană Jessica Simpson o va cheltui pentru o simplă naştere.

Numai că această primă aducere pe lume este un eveniment important pentru Jessica, de pe urma căruia vrea să câştige şi o grămadă de bani. Astfel, vedeta în vârstă de 31 de ani, care trebuie să nască în curând, cheltuie 2 milioane de dolari, sperând să scoată dublu, cu primele poze ale viitoarei ei fetiţe.

Blonda şi-a şocat prietenii cu suma imensă pe care a dat-o pentru a închiria întreaga aripă a spitalului în care va fi cazată (pentru 500.000 de dolari), pentru 30 de bodyguarzi înarmaţi (1.318.500 de dolari) şi un pătuţ de 14.500 de dolari, susţin publicaţiile de peste ocean.

“Transformă maternitatea în Fort Knox. Dacă prietenii sau familia vor vrea să o viziteze, vor trebui să treacă de o mulţime de puncte de control!”, a povestit o sursă pentru “In Touch Weekly”.

Ba mai mult, planurile Jessicăi par desprinse din filme! Vrea să angajeze şi o dublură care să-i semene şi să distragă fotografii în ziua cu naşterea şi are de gând ca, după ce devine mămică, să zboare cu cea mică doar cu avionul privat.

Cântăreaţa Jessica Simpson e logodită cu sportivul Eric Johnson şi cei doi se vor căsători după ce Jessica va slăbi, după naştere.

Vizualizări: 802

2 Comentarii

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios