..

Victoria Beckham a jignit milioane de britanice. Vezi declarația cu care a creat controverse!

Victoria Beckham a jignit milioane de britanice. Vezi declarația cu care a creat controverse!

E piele și os, însă Victoria Beckham consideră că are măsurile unei femei normale, scrie libertatea.ro

Într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar , pe coperta căreia apare luna viitoare, soția fotbalistului David Beckham a declarat că dimensiunile ei sunt normale și că toate colecţiile sale se adresează acestui tip de femeie.

“În atelier, glumim tot timpul că avem un model minunat în vârstă de 17 ani, care are peste 1,90 metri, iar eu spun: ‘OK, o să probez eu asta. Eu reprezint publicul larg aici’. Aşa lucrez eu. Mi-a fost foarte greu atunci când eram însărcinată şi nu mai puteam face asta. Este parte din procesul de creaţie: stau doar cu lenjeria intimă şi încep să mă acopăr cu materiale. Mi-a fost greu atunci când nu mai aveam silueta mea”, a spus Victoria Beckham.

Declarația vedetei a trezit însă controverse, mai ales că nu este un secret pentru nimeni faptul că aceasta urmează diete drastice ca să-şi menţină silueta, iar mărimea pe care o poartă este XS.

Cu siguranță nici britanicele nu văd cu ochi buni afirmațiile fostei componente a trupei Spice Girls, mai ales că multe dintre ele se luptă cu kilogramele în plus și nu-și permit să cumpere haine din colecţiile Victoriei Beckham.

Vizualizări: 986

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios