..

Mamă denaturată: a făcut sex cu doi copii de 13 şi 14 ani ca să o ajute să se răzbune pe fost

Mamă denaturată: a făcut sex cu doi copii de 13 şi 14 ani ca să o ajute să se răzbune pe fost

O femeie de 42 de ani care a făcut sex cu doi băieţi drept răsplată pentru că au ajutat-o să vandalizeze maşina femeii pentru care fostul său iubit o părăsise a fost condamnată, astăzi, la doi ani de închisoare, scrie realitatea.net

Davina Travi, o mamă britanică de 42 de ani, a făcut acest tîrg cu băieţii de 13 şi 14 ani atunci când iubitul său a lăsat-o pentru o altă femeie.

Femeia i-ar fi “premiat” pe cei doi băieţi după ce au ajutat-o să se răzbune şi, scrie ziarul The Mirror, aceasta a ţinut legătura mai multe luni cu băieţii şi chiar a organizat în casa sa petreceri stropite cu băutură pentru minori. Legăturile dintre cei trei au fost dovedite, în lunile de după atac, de peste 500 de telefoane şi sms-uri schimbate între ei. Prietena unuia dintre băieţi a fost cea care a insistat ca aceştia să spună părinţilor lor.

Travi are cinci copii şi a încercat să se apere susţinând că suferă de o problemă medicală care o împiedică să facă sex, respinsă de către acuzare. Femeia a fost condamnată la doi ani şi jumătate de închisoare pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu minori. Ea era atât de disperată să se răzbune pe fostul iubit, încât a mers la cei doi băieţi şi le-a oferit sex în schimbul distrugerii maşinii rivalei sale, a femeii pentru care fusese părăsită.

Vizualizări: 499

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios