..

Julia Roberts, acoperită cu excremente de pasăre: ”Dezgustător!”

Julia Roberts, acoperită cu excremente de pasăre: ”Dezgustător!”

Actrițele de la Hollywood fac mari sacrificii pentru rolurile pe care le joacă și nu s-au ferit niciodată să recunoască asta. Julia Roberts a dezvăluit că, pentru a o interpreta pe demonica regină Clementianna , în filmul ”Mirror, Mirror”, a fost nevoită să accepte un tratament de înfrumusețare în cadrul căruia a fost acoperită cu excremente de pasăre, scrie libertatea.ro

Frumoasa actriță Julia Roberts recunoaște că pentru ea a fost o tortură să stea acoperită cu excremente de pasăre, dar a făcut acest lucru pentru rolul din filmul “Mirror, Mirror”, o adaptare după povestea “Alba ca Zăpada”.

“Toate tratamentele acelea de înfrumusețare au fost dezgustătoare. M-am simțit torturată”, a declarat actrița, care a precizat că rolul negativ a fost o noutate pentru ea, care mereu interpretează doar “fete bune”.

Julia Roberts are 44 de ani și este mama a trei copii, gemenii Hazel și Phinnaeus, de șapte ani, și Henry de patru ani. Actrița susține că micuții și soțul ei, Danny Moder, sunt cei care o fac să fie mereu frumoasă, zâmbitoare și să se simtă tânără și nu are timp, în mod normal, să stea prea mult în fața oglinzii.

Vizualizări: 856

One Comment

  • doina
    31 martie 2012 | Permalink |

    i like roberts

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios