..

Şi-a omorât soţia pentru că unul dintre câini şi-a făcut nevoile în casă

Şi-a omorât soţia pentru că unul dintre câini şi-a făcut nevoile în casă

Presa din SUA a ascris astăzi despre întâmplarea şocantă petrecută în Texas, acolo unde un bărbat a fost arestat după şi-a omorât soţia din cauza faptului că unul dintre câinii familiei şi-a făcut nevoile pe covorul din casă, scrie libertatea.ro

Bărbatul, care are 76 de ani, a omorât, conform raportului poliţiei, întâi câinele care şi-a făcut nevoia în casă, apoi a împuşcat şi al doilea câine al familiei, pentru ca în cele din urmă să o ucidă şi pe nevasta sa, Bernice, care avea 49 de ani.
El şi-a motivat gestul spunânc că femeia a început să ţipe la el pentru că a împuşcat câinii şi deoarece nu a suportat urletele a tras şi în ea un glonţ. Ucigaşul a mărtutisit că atunci când a realizat ce a făcut a vrut să se sinucidă şi el dar a constatat că nu mai avea gloanţe, iar între timp la uşa casei sale au ajuns oamenii legii care fuseseră alertaţi de vecinii care au auzit scandal şi focuri de armă.
Texanul, care s-a predat abia după cinci ore de negocieri cu poliţia, nu era bolnav psihic conform unui control medical care I s-a făcut, fiind închis sub acuzaţia de omor, iar judecătorii au fixat o cauţiune în valoare de 250.000 de dolari în ceea ce priveşte eliberarea sa.

Vizualizări: 309

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios