..

Cel mai puternic om de pe planetă are o slăbiciune pentru brioşe

Cel mai puternic om de pe planetă are o slăbiciune pentru brioşe

Preşedintele american Barack Obama, care candidează pentru un nou mandat în alegerile din noiembrie, şi-a deschis un cont în reţeaua socială Pinterest, pe care a postat deja cinci reţete culinare, între care predomină cele de prăjituri, scrie evz.ro

Obama şi Cameron savurează câte un hot-dog, urmărind împreună un meci de baschet organizat marţi în oraşul Dayton

Cel mai mult îi plac lui Obama brioşele, dar veţi putea găsi aici şi o reţetă de ‘de chili con carne’, felul de mâncare preferat al familiei şefului Administraţiei de la Washington, potrivit The Telegraph.

“Infografică, fotografii şi reţete – culeg acum totul pe adresa Pinterest # Obama2012″, – scrie liderul american pe microblogul său de pe Twitter.

Site-ul Pinterest le permite utilizatorilor să creeze colecţii tematice de fotografii, cu care abonaţii pot face schimb între ei. Obama are deja 58 de imagini virtuale.

Potrivit presei, de acest cont se îngrijeşte staff-ul electoral al preşedintelui Obama, care pentru actuala campanie a ales sloganul ‘Obama pentru America’. Barack Obama este cunoscut ca unul dintre cei mai populari utilizatori de Twiiter, cu circa nouă milioane de abonaţi.

Vizualizări: 463

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios