..

Ce a trecut timpul! Bobby din Dallas a împlinit 63 de ani

Ce a trecut timpul! Bobby din Dallas a împlinit 63 de ani

Patrick Duffy s-a născut pe 17 martie 1949 în Townsend, statul american Montana, fiind al treilea şi ultimul copil al soţilor Terrence şi Marie Duffy.

A debutat în film în 1974, la 25 de ani, în pelicula ”Străinul care seamănă cu mine”, dar a devenit celebru din 1978, când a primit rolul lui Bobby Ewing, fratele mai mic al lui JR Ewing (interpretat de Larry Hagman)  în megaserialul ”Dallas”.

Potrivit libertatea.ro, filmările au ţinut timp de 13 sezoane, până în 1991, perioadă în care s-au tras numai puţin de 356 de episoade, Duffy apărând în 327 dintre acestea. La finalul sezonului 1984-1985, Patrick şi-a manifestat dorinţa de a părăsi serialul, astfel că personajului său i s-a rezervat o moarte neaşteptată, într-un accident de maşină.

Cum Bobby Ewing era unul din cele mai populare personaje şi era cerut de public, producătorii ”Dallasului” l-au convins pe Duffy să revină din sezonul 1986-1987, povestea accidentului fiind explicată ulterior printr-un vis al lui Bobby. După 1991, când s-a încheiat”Dallas”, Duffy a apărut în mai multe producţii TV, dar şi în cele trei filme ce s-au vrut o continuare a celebrei serii.

În vara acestui an, se va lansa în SUA o nouă serie Dallas, de 10 episoade, în care Patrick Duffy va face din nou cuplu cu Larry Hagman.

Vizualizări: 254

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios