..

Cum să te îmbraci la serviciu ca să fii trendy

Cum să te îmbraci la serviciu ca să fii trendy

De multe or, dimineaţa, petrecem minute bune gândindu-ne cu ce să ne îmbrăcam la serviciu. Nu e uşor să îţi găsesţi outfit-ul potrivit, mai ales atunci când ai impresia că nimic nu îţi mai vine bine sau majoritatea hainelor îţi par învechite. Felul în care te îmbraci spune foarte multe lucruri despre tine, despre comportamentul şi caracterul tău.

O piesă vestimentară îţi poate da atitudinea de care ai nevoie sau te poate pune în inferioritate în faţa celorlalţi. De aceea, iată câteva idei care nu doar că te vor scoate din anonimat, dar te vor face să păşeşti cu încredere şi atitudine, indiferent de situaţie.

Poartă dressuri colorate

Deşi primăvara nu şi-a intrat cu adevărat în drepturi, asta nu înseamnă că nu poţi aduce o pată de culoarea vestimentaţiei tale. În locul blugilor optează pentru o fustă dreaptă, de lugime medie, iar ca dressuri alege-le pe cele colorate, precum turcoaz, roşu, verde, care îţi vor pune în evidenţă picioarele.

Feminin şi masculin

Îmbinarea masculinităţii cu feminitatea este la modă sezonul acesta, aşadar unde te poţi bucura de această combinaţie decât la locul de muncă? Spre exemplu, unei cămăşi poţi adăuga o cravată subţire sau în cazul în care porţi o cămaşa masculină, accesorizeaz-o cu o fundiţă colorată.

Ai grijă ce pantofi porţi

Pantofii fie îţi scot outfit-ul în evidenţă, fie ţi-l pun într-o lumină nefavorabilă. Look-ul tău depinde foarte mult de perechea de pantofi pe care o porţi, întrucât aceştia sunt piesa de rezistenţă. Pantofii pot transforma un look casual într-unul sofisticat sau din contră, într-un look învechit.

Nu uita de accesorii

O pălărie sofisticată sau retro, un colier lung, câteva brăţări colorate, toate acestea îţi definesc imaginea. Alese cu grijă, acesoriile au rolul de a scoate în evidenţă acele părţi ale corpului cu care te mândreşti. Singura regula de care trebuie să ţii cont este aceea de a nu exagera. Prea multe accesorii te vor face să arăţi ca un pom împodobit.
clickpentrufemei.ro

Vizualizări: 594

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios