..

Coşmarul oricărui părinte! O adolescentă s-a îndrăgostit de EL pe internet. Ce-a urmat e de neimaginat!

Coşmarul oricărui părinte! O adolescentă s-a îndrăgostit de EL pe internet. Ce-a urmat e de neimaginat!

Emily are 14 ani şi s-a îndrăgostit de un băiat pe care l-a cunoscut pe internet. Sau aşa credea ea, că e băiat!

Inima adolescentei a tresărit când a văzut profilul lui “Mr Gorgeous” (Domnul Minunat) pe un site de socializare. Cu părul nici lung, nici scurt şi rebel şi cu pălărie, ar fi jurat că e nimeni altul decât Justin Bieber, idolul adolescentelor, scrie libertatea.ro.

Nici în cele mai nebuneşti închipuiri n-ar fi zis că tânărul fermecător, adorabil ar putea fi atras de ea, Emily, o fetiţă timidă.

Aşa că în clipa în care i-a răspuns la primul mesaj cu un link la cîntecul lui Bruno Mars “Just the Way You Are”, Emily a simţit că o trec toţi fiorii.

Iubirea online

Aşa a început o iubirea pe internet. Opt luni de mesaje pline de pasiune, opt luni în care frumosul adolescent îi spunea timidei Emily că e perfectă, că are cei mai frumoşi ochi şi cel mai frumos păr. Emily aştepta cu înfrigurare şi sorbea fiecare vorbă a lui.”Te iubesc”, “Mu pot să mă gândesc la altceva decât la tine”, îi scria tânărul, iar ea – o adolescentă obsedată de problemele ei cu greutatea şi de cele de piele – era în culmea fericirii.

Emily, acum în vârstă de 15 ani, spune: “Nu avusesem niciodată o relaţie adevărată cu un băaiat, nu mă descurcam prea bine în prezenţa băieţilor, aşa că mi-am zis că e extraordinar că mă face el atât de fericită. Când îmi spunea că mă iubeşte, îmi venea să mă urc pe acoperiş şi să chiui de fericire”

Şi, într-adevăr, Emily a povestit tuturora despre iubirea ei, le-a arătat prietenilor şi cunoscuţilor fotografiile cu iubitul ei de pe internet pe care ştia că îl cheamă Matt.

Momentul adevărului: Matt e…Chloe!

Doar că…Matt nu există! Spre disperata ei dezamăgire, Emily a aflat că prietenul ei perfect e, de fapt, o fată pe care o cheamă Chloe. Şi a descoperit asta la prima întâlnire în lumea reală, dar abia după ce s-au ţinut de mână, s-au îmbrăţişat, ba chiar l-a lăsat pe “Matt” să o sărute.

Când a aflat adevărul, Emily a fost devastată. “E cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat vreodată”, spune Emily care, vreme de aproape un an, a trăit cea mai frumoasă, dar şi cea mai ireală poveste de dragoste.

Spre deosebire de deja celebra Gemma Barker, tânăra care s-a dat.. doi băieţi diferiţi în relaţia cu o fată şi a fost condamnată la închisoare, prietenul-prietena lui Emily n-a păţit nimic.

Când părinţii adolescentei au sunat la poliţie să o reclame pe Chloe-Matt, li s-a spus că nu e împotriva legii ca o fată să se îmbrace în băiat sau să îşi facă un profil fals pe internet.

Vizualizări: 2412

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios