..

Rihanna: „Acum nu mai am nici fund, nici sâni”

Rihanna: „Acum nu mai am nici fund, nici sâni”

Rihanna a povestit recent la o emisiune radio că a slăbit câteva kilograme de la începutul anului, ţinând un regim foarte în vogă la Hollywood acum, “Dieta celor Cinci Factori”. Cântareaţa de 23 de ani spune că, deşi între timp a renunţat la regim, continuă să slăbească, informează click.ro.

Vedeta este revoltată deoarece şi-a pierdut formele voluptoase care au consacrat-o. Riri s-a plâns gazdei talk-show-ului de la radio KIIS-FM , Ryan Seacrest, că acum nu mai are nici posterior, nici sâni.

“Am renunţat la dieta celor cinci factori de când am plecat în turneu E greu să ai o rutină atunci când programul tău e unul haotic. N-am idee de ce continui să pierd kilograme. E chiar enervant, pentru că acum nu mai am nici fund şi nici sâni. Oricum nu aveam sâni nici înainte! E atât de enervant! Şi mănânc de toate!”, a declarat Rihanna.

Dieta urmată de artistă i-a fost prescrisă de nutriţionistul ei personal, Harley Pasternak, şi se bazează pe “regula de cinci”. Adică Rihanna trebuia să consume alimente slab calorice în cinci mese pe zi, să facă sport de cinci ori pe săptămână, în fiecare zi de câte cinci ori şi fiecare serie de exerciţii fizice să dureze 5 minute.

Vizualizări: 1148

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios