..

Bijuteriile aurii, din nou la modă

Bijuteriile aurii, din nou la modă

Când vine vorba de modă, lucrurile sunt destul de schimbătoare şi imprevizibile. În ceea ce priveşte bijuteriile, cele aurii au devenit vedete începând cu anii ’90 şi au continuat să fie în trend până la începutul anului 2000.

Însă, în ultimii ani, aurul a început să fie inclus din nou printre bijuteriile femeilor.

Deşi nu mai este atât de popular ca în alţi ani, aurul dă întotdeauna o notă de feminitate unei femei. Pe lângă faptul că sunt strălucitoare, bijuteriile din aur pun în evidenţă cu uşurinţă persoana care le poartă.

Fie că porţi un inel deosebit la o petrecere sau un ceas din aur la birou, vei avea un aer uşor sofisticat, indiferent de situaţie.

Însă, este indicat să nu te încarci cu prea multe bijuterii din aur, mai ales dacă sunt voluminoase. Este suficient să porţi o pereche de cercei lungi, o brăţară sau un lănţişor din aur.

Bijuteriile sunt accesoriile care dau un plus de culoare oricărui tip de vestimentaţie. Ele pot completa cu uşurinţă look-ul tău.

Dacă simţi că nu ţi se potrivesc bijuteriile aurii, încearcă ceva diferiti: aurul roz, format din aur şi cupru, pentru a da o tentă rozalie bijuteriilor.

Delicat şi rafinat, aurul roz este exact ceea ce îi trebuie unei femei care nu vrea să iasă în evidenţă prin bijuteriile pe care le poartă.

Pe lângă faptul că dau un look clasic persoanei care le poartă, aceste bijuterii sunt potrivite atât pentru femeile cu tenul alb, cât şi pentru cele care au pielea măslinie.
clickpentrufemei.ro

Vizualizări: 583

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios