La 62 de ani, Jeff Bridges se transformă într-un adevărat guru

La 62 de ani, Jeff Bridges se transformă într-un adevărat guru

Actorul american Jeff Bridges s-a asociat cu activistul social Bernie Glassman pentru a scrie un ghid de consiliere spirituală, intitulat “The Dude and the Zen Master”.

Colaborarea dintre cei doi se va concretiza într-o carte în care vor oferi cititorilor sfaturi pentru a avea o viaţă fericită şi împlinită şi îi învaţă ce trebuie să facă pentru a lăsa în urma lor lucruri pozitive.

Actorul şi muzicianul Jeff Bridges, în vârstă de 62 de ani, este încântat de acest proiect, care îi oferă posibilitatea de a împărtăşi cu cei din jur câteva principii din experienţa lui de viaţă.

“Pe platoul de filmare fac tot ce pot pentru a rămâne cu mintea şi sufletul deschise. Partea mea preferată din timpul turnării unui film este atunci când improvizez cu ceilalţi artişti, când ajung să îi cunosc, când împărtăşim cu toţii aceeaşi încântare şi ne inspirăm unii pe ceilalţii. Acest lucru înseamnă intimitate. Exact asta caut şi în viaţă”, a spus Jeff Bridges, citat de libertatea.ro.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Jeff Bridges a impresionat critica de specialitate cu rolurile din “Against All Odds/ Pe urmele lui Jessie” (1984), “Jagged Edge/ Lama zimţată” (1985), “Fearless/ Stare de şoc” (1993) şi în clasicul cult al fraţilor Coen, “Marele Lebowski” (1998). În 2000, Jeff Bridges a fost nominalizat pentru a patra oară la Oscar, pentru rolul din “The Contender/ Persona non grata”

Vizualizări: 537

Comentează