Acum poţi câştiga bani privind Jurnal TV!

Acum poţi  câştiga bani privind Jurnal TV!

Pentru a fideliza, motiva şi a menţine telespectatorii, JURNAL TV dă startul unui nou concurs cu genericul „Jurnal TV-101 motive sa fim alături”. Astfel, începând cu 18 aprilie, în fiecare zi, în cadrul programelor TV (filme, seriale, emisiuni), pe ecran va apărea Parola zilei. Parola zilei reprezintă un cuvânt sau un cod din N numere, schimbat zilnic, care trebuie sa fie memorat de telespectatorii care vor să participe la concurs. Înscrierea la concurs are loc prin intermediul apelului telefonic la 859 000. Toate mesajele vor fi înregistrate conform următoarei scheme: Parola zilei; Nume, Prenume; număr de telefon. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi. Extragerea va avea loc zilnic, 5-7 min după buletinul de la ora 20:00, moderator fiind Sergiu Bezniţchi.
Nu ezita! În fiecare zi, de luni până sâmbătă, poţi câştiga câte 10 000 lei, o dată pe săptămână, adică duminica – câte 20 000 lei, iar premiul mare, în ultima zi a concursului este de 100 000 lei
De ce 101 motive?
Deoarece, pe lângă celelalte motive pe care le au telespectatorii ca să fie fideli postului Jurnal TV, a mai apărut unul nou.

Vizualizări: 2345

One Comment

  • svetlana
    20 aprilie 2011 | Permalink |

    Salut jurnal tv. Miasi dori foarte mult si eu sa fiu cistegatoaria sumei de bani pentru un singur motiv, care este baetelul meu Iulian.Acest copil are nevoe de bani din cauza ca are un sir de probleme de sanatate. Este un copil cu mai multe dizabilitati, dar e luptator pentru viata .Deaceia sper sa cistig pentru el si sai investesc in sanatatia lui. Va multumesc ca oferiti asa sanse de a cistiga.

Comentează