Piloții moldoveni, îmbrăcați în roșu din 31 decembrie

Piloții moldoveni, îmbrăcați în roșu din 31 decembrie

Piloții, însoțitoarele de bord, dar și agenții de vânzări, angajați ai companiei „Air Moldova”, vor purta o nouă ținută începând cu 31 decembrie. Noua uniformă este de culoare roșie și a fost creată pentru sezonul de iarnă.

Potrivit reprezentanților „Air Moldova”, schimbarea de imagine în noul an este una radicală, renunţându-se la culorile întunecate în favoarea unei nuanţe aprinse.

„Costumele noi vor fi purtate începînd cu 31 decembrie, în speranţa că anul 2011 va fi unul de bun augur pentru Air Moldova. Superstiţia spune că haina nouă de culoare roşie purtată de Revelion aduce mult noroc în anul care vine, uniforma de iarnă a companiei îmbină ambele caracteristici”, se arată într-un comunicat al companiei.

Companiei „ Air Moldova” îi revine mai mult de 50% din toate transportarile aeriene de pe piaţa autohtonă, iar lista de curse operate include 17 destinaţii directe – Frankfurt, Viena, Istanbul, Lisabona, Madrid, Bucureşti, Londra, Atena, Larnaca, Roma, Milano, Verona, Paris, Moscova, Sankt-Peterburg, Munchen şi Kiev.

Comentează